Autor Wątek: Właśnie zobaczyłem...  (Przeczytany 1998570 razy)

maziek

• Gość
Odp: Właśnie zobaczyłem...
« Odpowiedź #240 dnia: Grudnia 21, 2006, 10:47:19 am »

dzi

• Gość
« Odpowiedź #241 dnia: Grudnia 21, 2006, 11:30:34 am »
pijany pilot? ;)

maziek

• Gość
« Odpowiedź #242 dnia: Grudnia 21, 2006, 11:44:11 am »
Pirx na własnym odrzucie. Po tym jak obejrzał Twoje reklamy Jasia Wędrowniczka ;D. (I się przejął - keep walking!)
(MINOTAUR I - http://en.wikipedia.org/wiki/Minotaur_rocket)

TYTAN

• Gość
« Odpowiedź #243 dnia: Grudnia 21, 2006, 12:04:46 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=6aRhRNeSpUg Wiem, że to głupie, ale mnie ten obrazek nieco przeraża. Jakoś jeszcze nie przyzwyczaiłem się do widoku kończyn wystających z metalowego czegoś.

Super, taki mechaniczny poseł.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2006, 12:05:37 pm wysłana przez TYTAN »

maziek

• Gość
« Odpowiedź #244 dnia: Grudnia 21, 2006, 05:33:02 pm »

Hokopoko

• Gość
« Odpowiedź #245 dnia: Grudnia 21, 2006, 06:29:17 pm »
No to jeszcze muszą opracować technologie tankowania w powietrzu, bo nikt nie będzie chciał lecieć przez Atlantyk bez żarcia...

Mieslaw

• Gość
« Odpowiedź #246 dnia: Grudnia 21, 2006, 08:01:35 pm »
Nie bojcie sie chlopcy, nie zrobi Wam krzywdy.

;D

zobaczcie te reklamy walkera
Reklamy obejrzę innym razem, ale
gdzieś czytałem, że to jest celowe działanie producenta ( w tym wypadku Walkera).
Kręcą śmieszny spot (często taki, którego nie ważyliby się pokazać w TV) a potem umieszczają w Internecie. Ludzie wysyłają sobie linki. 'Emisja' reklamy nic nie kosztuje, a trafia ona do tysięcy/ milionów odbiorców.
Sprytne, no nie ?

dzi

• Gość
« Odpowiedź #247 dnia: Grudnia 21, 2006, 09:06:15 pm »
Zdecydowanie lepiej byloby gdybys najpierw obejrzal  :-/

maziek

• Gość
« Odpowiedź #248 dnia: Grudnia 21, 2006, 09:21:48 pm »
Jeszcze apropos tego metalowego osła z nogami w czarnych skartpetkach (żałoba jakaś?)  to pamiętam, że jak pierwszy raz to zobaczyłem, to w pierwszej chwili miałem nieodparte wrażenie, że to dwóch facetów we wspólnym p[rzebraniu, coś jak wiecie, taki koń, czy krowa w teatrze dla dzieci. Z niejakim wysiłkiem przyszło mi zrozumieć, że te nóżki (kopytka?) są sztuczne. Ochrzciłem to sobie koniorobot ;D

Terminus

• Gość
« Odpowiedź #249 dnia: Grudnia 21, 2006, 11:51:49 pm »
Hmm, co do tych reklam Johny'ego Walkera, to niewątpliwie dobrze zrobione technicznie, choć jak dla mnie to purnonsens - wielkie kroczenie ku marzeniom z flaszką łiskacza w ręce. Nie wątpię, dzi, że najbardziej spodobał Ci się android i jego teksty o nieśmiertelności, cóż, nic z tego nie zrozumiałem, ale na pewno jest to inspirująca reklama, lepsza niż proszki Vizir etc.

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2006, 11:52:09 pm wysłana przez Terminus »

NEXUS6

• Gość
« Odpowiedź #250 dnia: Grudnia 22, 2006, 01:58:08 am »
Ach te reklamy... Ja osobiscie mam wielka awersje do reklam i reklamowania w ogole (chyba skrzywienie zawodowe). Im lepiej technicznie zrobiona reklama, tym bardziej nieuczciwie manipulacyjna mi sie wydaje. Czasami jak slysze, gdy mi ktos mowi: (...) a widziales ta fajna reklame tego, a tego, jak ten (czy tamten) cos tam, cos tam.. to nie wiem czy mam parsknac smiechem w twarz rozmowcy, czy go zjechac po faszystowsku od gory do dolu...Wiem, wiem, socjopatyczna swinia ze mnie... :D

dzi

• Gość
« Odpowiedź #251 dnia: Grudnia 22, 2006, 09:08:18 am »
A moim zdaniem reklamy to najciekawsze co jest w telewizji. Chyba dlatego ze nie mam pakietu Cyfry+...

Najbardziej podoba mi sie ta z drzewem...

maziek

• Gość
« Odpowiedź #252 dnia: Grudnia 22, 2006, 10:13:45 am »
A mi ta z rycerzem. Aaa, mam to gdzieś, rzuca to co robił do tej pory, keep on walking i tyle odlotów po drodze ;D. Czy dobrze zauważyłem, że po podjęciu decyzji o rzuceniu roboty strząsa z napierśnika rękę, co ją przed chwilą komuś odrąbał?

dzi

• Gość
« Odpowiedź #253 dnia: Grudnia 22, 2006, 10:31:12 am »
Nie znam sie na malarstwie...

Mieslaw

• Gość
« Odpowiedź #254 dnia: Grudnia 22, 2006, 03:03:02 pm »
Zdecydowanie lepiej byloby gdybys najpierw obejrzal  :-/
Zobaczyłem dzisiaj. Super.
Nadal jednak podtrzymuję to, co mówiłem.

Jeszcze apropos tego metalowego osła z nogami w czarnych skartpetkach (żałoba jakaś?)  to pamiętam, że jak pierwszy raz to zobaczyłem, to w pierwszej chwili miałem nieodparte wrażenie, że to dwóch facetów we wspólnym przebraniu, coś jak wiecie, taki koń, czy krowa w teatrze dla dzieci.
Wiesz, Maziek, że ja też?