Autor Wątek: Właśnie zobaczyłem...  (Przeczytany 2189705 razy)

maziek

• Gość
Odp: Właśnie zobaczyłem...
« Odpowiedź #225 dnia: Grudnia 17, 2006, 05:49:21 pm »
Zawsze wiedziałem, że Zbawieniem to nie jest tak prosto. Oj nie jest!

maziek

• Gość
« Odpowiedź #226 dnia: Grudnia 18, 2006, 09:17:01 am »

Żorza nad Ająłą

Rachel

• Gość
« Odpowiedź #227 dnia: Grudnia 18, 2006, 12:39:45 pm »
Ehhh... fantastyczna ta zorza i przynajmniej jest za free dla wszystkich ;)

A tak na marginesie, to z tą Katedrą to niezły biznes. Nikt nie rozumie wzoru więc wszyscy płacą tyle ile im się powie 8-)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2006, 12:59:41 pm wysłana przez Rachel »

Rachel

• Gość
« Odpowiedź #228 dnia: Grudnia 18, 2006, 12:41:36 pm »
A ta jest z Alaski

Terminus

• Gość
« Odpowiedź #229 dnia: Grudnia 18, 2006, 01:55:56 pm »
Słodkie te zorze!

@Hokopoko: To jest ex: R->R  :)

Hokopoko

• Gość
« Odpowiedź #230 dnia: Grudnia 18, 2006, 03:59:53 pm »
Znaczy, że kupujący poruszają się w obszarze rzeczywistym? No nie wiem... W kwestii gotówki zapewne tak, ale w kwestii intencji...
Moim zdanie przydałby się tu jeszcze jakiś dodatkowy czynnik, który po transformacji przez uśmiercenie, wykazałby daremność inwestycji...
 ;D

ANIEL-a

• Gość
« Odpowiedź #231 dnia: Grudnia 19, 2006, 10:47:24 pm »
właściwie to właśnie usłyszałam:

&mode=related&search=

"helsiński chór narzekaczy". Klasa.  ;D

maziek

• Gość
« Odpowiedź #232 dnia: Grudnia 19, 2006, 11:54:21 pm »
Ten chór to chyba z emigrantów z Polski jest stworzony ;D

NEXUS6

• Gość
« Odpowiedź #233 dnia: Grudnia 20, 2006, 03:04:43 am »
A Ty, Maziek myslisz, ze tylko w Polsce/Polacy narzekaja? Wzialbys takiego przecietnego Angola czy Amerykanca (czy innego zapadnego), wsadzil w przecietnego Polaka rzeczywistosc, to bys spuchl od sluchania jego narzekan  ::)

Falcor

• Gość
« Odpowiedź #234 dnia: Grudnia 20, 2006, 01:19:42 pm »
Kiedyś kłóciłem się o coś podobnego ze swoim kumplem, mówiąc m.in., że amerykanie to urodzeni optymiści. On mi powiedział w końcu tak: to weź tego swojego Amerykanina i każ mu żyć na Syberii. Zobaczysz jak będzie codziennie tryskał humorem. Taa, dużo zależy od punktu siedzenia. Choć fakt też, że my to chyba bardzo lubimy marudzić.

Deckert

• Gość
« Odpowiedź #235 dnia: Grudnia 20, 2006, 02:32:26 pm »
Kiedyś kłóciłem się o coś podobnego ze swoim kumplem, mówiąc m.in., że amerykanie to urodzeni optymiści. On mi powiedział w końcu tak: to weź tego swojego Amerykanina i każ mu żyć na Syberii. Zobaczysz jak będzie codziennie tryskał humorem. Taa, dużo zależy od punktu siedzenia. Choć fakt też, że my to chyba bardzo lubimy marudzić.

Lubimy, lubimy!

Apropos, polecam przeczytać wywiad z Kazikiem w "Wysokich Obcasach". Dotyczy słynnej (i jakże trafnej) już piosenki, w której to występujemy jako "lud specjalnej troski".

A co do Amerykanów, to zgadzam się, że są optymistami. To że ich kraj jest najbogatszy na świecie, nie oznacza, że wszyscy obywatele prowadzą wspaniałe życie bez trosk i zmartwień. To kraj twardych reguł. Znałem kiedyś Amerykanina, któremu wcale nie uśmiechało się wracać z Polski do USA. Tu wiódł sobie spokojne życie, na wiele rzeczy miał czas. W Stanach czekał go wyścig szczurów. Mimo to był właśnie wielkim optymistą.

CU
Deck

dzi

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: Grudnia 20, 2006, 03:07:24 pm »
Z posta Deckarda wynika jedna nauka na ktora chcialbym zwrocic uwage: by mowic o Amerykanach najlepiej ich faktycznie znac a nie tylko ogladac w telewizji ;)

Falcor

• Gość
« Odpowiedź #237 dnia: Grudnia 20, 2006, 07:05:33 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=6aRhRNeSpUg Wiem, że to głupie, ale mnie ten obrazek nieco przeraża. Jakoś jeszcze nie przyzwyczaiłem się do widoku kończyn wystających z metalowego czegoś.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2006, 10:06:24 pm wysłana przez Falcor »

maziek

• Gość
« Odpowiedź #238 dnia: Grudnia 20, 2006, 07:53:02 pm »
Dokładnie. Niesamowicie to wygląda. To przestępowanie z nogi na nogę, nawet kiedy stoi w miejscu. Widziałem ten filmik jakiś czas temu i też wzbudził we mnie takie uczucia, jakbym na śmietniku znalazł ludzką nogę...

dzi

• Gość
« Odpowiedź #239 dnia: Grudnia 20, 2006, 10:45:25 pm »
Nie bojcie sie chlopcy, nie zrobi Wam krzywdy.

;D

zobaczcie te reklamy walkera

[size=24]1
2
3
4[/size]
« Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2006, 10:53:48 pm wysłana przez dzi »