O widzę że mowa ludzka nie za bardzo jeszcze opanowaną przez Ciebie jest.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grant
Rzecz nie w zasobie mojego tezaurusa, a w Twojej składni.
Urzędnik przyznający grant czyli wsparcie finansowe na badanie komety będzie musiał uzasadnić, że faktycznie się ta kometa pojawi czyli wyliczyć jej położenie. Bo jak się okaże, że badają kometę której np. nie ma to będzie problem.
Umiesz gramatyczniej...
Ktoś coś chciał względem jakiś obliczeń? Nie mogę tego znaleźć, ze 3 podstrony przepatrzyłem tu i tam.
Nie da się wydrukować obliczeń farmy serwerów. Komputerowa symulacja daje wyniki bardziej konkretne, dlatego ktoś ja wymyślił i przeprowadza.
Znów bez zrozumienia,
Brother, bo nie szło o reportaże z atomickiej farmy, gdzie z nanoziarna chłopom serwery w polu rosną, a o prosty plik wsadowy pozwalający zweryfikować (każdemu kto ma dostęp do LS Dyny) czy symulacja, to symulacja, czy może animacja fantasy, gdzie magia działa.
Nadto:
maziek prosił o co biniendowego publikowanego, tom Cię wyręczył i linknął. Jak uważasz, ze to niekonkretne, to żal miej do Biniendy samego.
Np. taka wątpliwość jest:
/.../
Ktoś nie widzi obrazka?
Ty nie gadaj obrazkami, jak kretyn do kretynów (narysować se zresztą
nie takie rzeczy można), tylko - skoro twierdzisz, że jest wątpliwość, to wyłóż z detalami z czego się ona ma brać.
A sam Q przyznał, że panował bałagan skutkujący niewykonaniem podstawowych czynności.
Nie wiem czy podstawowych. W każdym razie sekcje zostały przeprowadzone dość pospiesznie (co jednak nie dziwi przy dużej ilości zwłok, dość oczywistych przyczynach śmierci i standardach Federacji Rosyjskiej) i rozbieżność wyników pomiaru kikuta brzozy wskazywałaby, że za którymś razem źle mierzono.