Przerobiłem niemieckim, poczem uszlachetniłem czeskim ala gugiel - tak już lepiej?
Eghem...niech bydzie;) Ciekawe jednak, że jak wrzucić ten wynik w angielski i rosyjski, to po polsku wkrada się pewna powściągliwość w pierwszym wersie, kobieta ma dodatkowo milczeć (jak kolory biały i czarny milczą w eyeborgu - bo bez: moga krzyczeć:) ), a podmiot utożsami się nagle z pachnącym stosem barbaki...czymkolwiek ona jest...
Daj spokój, siedząc przy potoku
Niech się kobieta w łóżku, nie mówiąc nic
Weź dwa wina, a ja jestem pachnący stos barbaki
Strumień łez pełne pubów, niech księżyc nad głową, ale w buszuNo widzisz, Olek, Liv to rozszyfrowal. Zadna tam dyskryminacja, wrecz na przeciw: Czula milosc mesko-meska, w stylu Brokeback Mountain
No dopszsz...skoro ta mityczna, to nieoczekiwanie taka górska miłość...to tak soundtrackowo popętelkuję:
- film w tematyce BM...o wdzięcznym tytule:
Zabiłem swoją matkę...zrobiony przez Xaviera Dolana (reżyseria, scenariusz główna rola)...wziąwszy pod uwagę jego wiek - 22 lata - to spory wyczyn...hm...film o dziwo oglądliwy i miejscami niebanalny, a nawet zawiera całkiem dojrzałe obserwacje...drażni też
- kiedyś
trx wrzucał już Crystalicznych - więc takie kontinuum:
Tell me What To Swallow . Crystal Castles- i z tego samego filmu, żeby się trx nie przysnęło;)
vive la fete - noir desire[noco...mnie wlazło;)]