Warning: session_start(): open(/home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/.tmp//sess_7e49ec8350a63468a526db28c9b31fab, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/www/forum/Sources/Load.php on line 2530

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/.tmp/) in /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/www/forum/Sources/Load.php on line 2530
Właśnie (lub dawniej) przeczytałem...

Autor Wątek: Właśnie (lub dawniej) przeczytałem...  (Przeczytany 2058613 razy)

draco_volantus

• Gość
Odp: Właśnie (lub dawniej) przeczytałem...
« Odpowiedź #150 dnia: Lipca 25, 2006, 01:14:33 pm »
albo można zrobić pojazd kosmiczny, na mentosy i kolę :)
produkuję sie je w takich ilosciach, ze i tak będzie to opłacalne  8)

Terminus

• Gość
« Odpowiedź #151 dnia: Lipca 25, 2006, 04:43:00 pm »
Ja tam jestem zwolennikiem żagli słonecznych; zaś o mentosach i coli słyszałem... Niestety oba te artykuły napawają mnie odrazą, niemniej muszę przyznać że ciekawi mnie, czy tak samo eksplozywnie zachowują się gdy do ich kontaktu dojdzie w czyichś ustach.

maziek

• Gość
« Odpowiedź #152 dnia: Lipca 25, 2006, 05:09:10 pm »
zaś o mentosach i coli słyszałem... Niestety oba te artykuły napawają mnie odrazą
Nie no, jasne że te korozyjne substancje napawaja Cie odrazą, zapewniam Cie jednak że podobnie na nas lepniaków działa oliwa maszynowa, smary stałe i sidol...

dzi

• Gość
« Odpowiedź #153 dnia: Lipca 25, 2006, 09:00:14 pm »
Macro, haha fakt.
A z wnetrza ukladu inercjalnego nie da sie na niego wplynac ;)

dzi

• Gość
« Odpowiedź #154 dnia: Lipca 25, 2006, 09:03:41 pm »
Ja tam jestem zwolennikiem żagli słonecznych; zaś o mentosach i coli słyszałem... Niestety oba te artykuły napawają mnie odrazą, niemniej muszę przyznać że ciekawi mnie, czy tak samo eksplozywnie zachowują się gdy do ich kontaktu dojdzie w czyichś ustach.
eeem mowilem juz ze bylem olimpijczykiem? tak wygladaly nasze laboratoria przygotowawcze conie

Mieslaw

• Gość
« Odpowiedź #155 dnia: Lipca 25, 2006, 10:21:21 pm »
Nie no, jasne że te korozyjne substancje napawaja Cie odrazą, zapewniam Cie jednak że podobnie na nas lepniaków działa oliwa maszynowa, smary stałe i sidol...
Cola nie jest korozyjna jest ANTYkorozyjna. Opowiem o tym pewną anegdotę.
Syn koleżanki mojej mamy poprosił swoją mamę o kupienie 2l butelki coli. Coli nie było, więc mama kupiła fantę (czy cuś). Później syn wyjaśnił, że chodziło o płyn do odrdzewienia śledzi do namiotu...

eeem mowilem juz ze bylem olimpijczykiem?
Mówiłeś, mówiłeś. Gratuluję.
Też tak chcę.

tak wygladaly nasze laboratoria przygotowawcze conie
Super !

Terminus

• Gość
« Odpowiedź #156 dnia: Lipca 25, 2006, 11:55:37 pm »
Eeee... dzi był Olimpijczykiem? Ja nic nie wiem. Dawaj no szczegóły.

A co Cola potrafi to ja wiem, moim zdaniem można by nią czyścić gąsienice w T-72, ale to nie zmienia faktu że dzisiaj jedną wypiłem, hehe - mus to mus.

pozdrawiam

ANIEL-a

• Gość
« Odpowiedź #157 dnia: Lipca 26, 2006, 01:21:42 am »
dzi był Olimpijczykiem? Ja nic nie wiem. Dawaj no szczegóły.

Ładysław Wykopaliński, Bogowie, pizza i internet. Słownik frywolny:

"Jednym z mniej znanych a bardzo ciekawych bóstw olimpijskich było dzi. Jego moc była porównywalna do mocy Hermesa, natomiast  atrybutem był układ inercjalny.

Nietypowe dla Greków było to, że obdarzyli dzi dwoma aspektami. W aspekcie jasnym, zwanym też słonecznym (choć związki z Heliosem i innymi bóstwami kultu słonecznego są raczej dyskusyjne) dzi opiekowało się maniakami komputerowymi, ze szczególnym uwzględnieniem tzw. forów internetowych (przy czym nazwa "forum" ma oczywiście źródłowsłów łaciński, brzmienie greckie jest niestety nieznane*) oraz ich dociekliwych moderatorów.

W aspekcie ciemnym (nocnym) dzi miało być pomocnikiem bogini czarnej magii, Hekate i sprzyjać twórcom plugawych stron internetowych, zwłaszcza tym, którzy podpinali je pod niewinnie brzmiące adresy. Przykładem może być znana z Odyseji strona   ww.dzielni_wojownicy_z_oszczepami.com

-----------------

*G.Łupek podaje co prawda za angielskim badaczem S.Tupid'em, że grecka nazwa tego rodzaju działalności brzmiała "tradzeczas", ale jest to tylko niesprawdzona hipoteza."

Hokopoko

• Gość
« Odpowiedź #158 dnia: Lipca 26, 2006, 09:19:44 am »
hi hi hi...
Do tej strony to było dać link...

A tak na serio, to Dzi znany był tez w Chinach - stworzył specjalny system gimnastyczny dla leniwych Chińczyków, taj dzi.

Terminus

• Gość
« Odpowiedź #159 dnia: Lipca 26, 2006, 09:22:26 am »

*G.Łupek podaje co prawda za angielskim badaczem S.Tupid'em, że grecka nazwa tego rodzaju działalności brzmiała "tradzeczas", ale jest to tylko niesprawdzona hipoteza."

Jesteś boska ::)

Falcor

• Gość
« Odpowiedź #160 dnia: Lipca 26, 2006, 12:09:33 pm »
Eeee... dzi
A co Cola potrafi to ja wiem, moim zdaniem można by nią czyścić gąsienice w T-72, ale to nie zmienia faktu że dzisiaj jedną wypiłem, hehe - mus to mus.

Swego czasu dorabiałem sobie w rozlewni tej firmy. Tamtejsi kierowcy tracków nigdy nie używali WD40. Zawsze jak się coś zakleszczyło to polali lekko colą i momentalnie puszczało ;D

draco_volantus

• Gość
« Odpowiedź #161 dnia: Lipca 26, 2006, 07:02:58 pm »
 Ładysław Wykopaliński  ;D
coca-cola sometimes war jak to śpiewał Rammstein

dzi

• Gość
« Odpowiedź #162 dnia: Lipca 26, 2006, 10:52:33 pm »
ludzie mysla ze bycie bogiem to cos nadzwyczajnego ale idzie przywyknac, mowie Wam

tak w ogole to szkoda troche tematu nie? fajny byl...

Rachel

• Gość
« Odpowiedź #163 dnia: Lipca 26, 2006, 11:11:58 pm »
ludzie mysla ze bycie bogiem to cos nadzwyczajnego ale idzie przywyknac, mowie Wam

Spadłam z krzesła, dzi musisz mi odkupić kubek, bo się potłukł  ;D

Terminus

• Gość
« Odpowiedź #164 dnia: Lipca 26, 2006, 11:36:21 pm »

tak w ogole to szkoda troche tematu nie? fajny byl...

Ty ej uważaj se, ja tu moderuję, i jak mówię że ma być bajzel, to być ma!