Autor Wątek: Takie tam...  (Przeczytany 117505 razy)

Q

• Juror
  • God Member
  • Jego Induktywność
Odp: Takie tam...
« Odpowiedź #135 dnia: Lutego 01, 2025, 10:07:43 pm »
Astronom sam sobie winny, a potem się Pirx biednego Marsa czepiał  8).
"Wśród wydarzeń wszechświata nie ma ważnych i nieważnych, tylko my różnie je postrzegamy. Podział na ważne i nieważne odbywa się w naszych umysłach" - Marek Baraniecki

Q

• Juror
  • God Member
  • Jego Induktywność
"Wśród wydarzeń wszechświata nie ma ważnych i nieważnych, tylko my różnie je postrzegamy. Podział na ważne i nieważne odbywa się w naszych umysłach" - Marek Baraniecki

Hoko

• Juror
  • God Member
« Odpowiedź #137 dnia: Marca 05, 2025, 03:56:39 pm »

maziek

• YaBB Administrator
  • God Member
  • zamiast bajek ojciec mi Lema opowiadał...
« Odpowiedź #138 dnia: Marca 05, 2025, 08:41:01 pm »
Ja mam, co tam siedzi w środku to nie wiem (transmituje to to wszystko do Chińczyków - a oni łaskawie pozwalają mi zobaczyć, ile produkuję, na komórce) - ale generalnie jest w dechę, bo mam na starej umowie. Znaczy gwiżdżę na godzinne taryfy. Generalnie równie dobrze można rzucać kośćmi w ciemnym pokoju z zasłoniętymi oczami a babka powie co wypadło - taka sama zdolność do zobaczenia, jak jest naprawdę ;) .
Człowiek całe życie próbuje nie wychodzić na większego idiotę niż nim faktycznie jest - i przeważnie to mu się nie udaje (moje, z życia).

Hoko

• Juror
  • God Member
« Odpowiedź #139 dnia: Marca 05, 2025, 09:39:11 pm »
ale to nie jest o taryfach, tylko o smażeniu falownika falami 0.7 - 2,5 GHz z odległości 1m  ::)

maziek

• YaBB Administrator
  • God Member
  • zamiast bajek ojciec mi Lema opowiadał...
« Odpowiedź #140 dnia: Marca 06, 2025, 09:01:37 am »
A to sorki, rzuciłem okiem i myślałem, że chodzi o wyższe harmoniczne, co się wplatają i podobnież rodzą problemy. A to nowe zastosowanie kuchenki mikrofalowej ;) .
Człowiek całe życie próbuje nie wychodzić na większego idiotę niż nim faktycznie jest - i przeważnie to mu się nie udaje (moje, z życia).