Jeszcze ze dwa posty i trzeba będzie wyszalnię założyć
Owszem, widziałam apel Q, pisał do mnie też PM-y – w różnym tonie – w tej sprawie.
Powiem tak: to skrzat zrobił admina z maźka i ze mnie. Maziek zrezygnował sam – nie został wyrzucony przez skrzata – wróciłam go, bo nie wbrew właścicielom forum, a sytuacja była bezprecedensowa.
Skrzat nie zdjął ponownie maźka.
Q został modem z ręki maźka i został zdjęty i przywrócony przez skrzata i tenże ustawił mu co chciał.
Stąd – chociaż chciałabym żeby zniknęły te podpisy o moderatorach w każdym dziale i wylądowały na dole, w statystyce – nie zdejmę przecież FA i skrzata ze strony głównej ani nie podważę ich decyzji w sprawie Q
Tym samym - abstrahując od mojej subiektywnej opinii - nie zamierzam zmieniać niczego w ustawieniach moderatorskich Q, bo nie ja mu je dawałam, ani nie zamierzam zdejmować go ze strony głównej - chociaż to tylko napis.
Więc Q nie pisz do mnie więcej w tej sprawie - zwłaszcza w tonie rozkazującym.
Do Q:
myślę, że Ty mylisz forum z Gwiezdnymi Wojnami. I to od lat. Łatwo to teraz sprawdzić w organizacji.
Gdybyś nie mylił - nie pisałbyś do mnie, do maźka, do liva i nie wiem do kogo jeszcze tych wszystkich urągających zdrowemu rozsądkowi wiadomości - chociaż ja na nie nie odpowiadam (wątpię by koledzy) od przynajmniej roku, a na forum udawał, że nic się nie dzieje. My też mamy udawać? Liczysz na naszą dyskrecję? Dzieje się. W Twojej głowie. Piszę to bez złośliwości. Zawsze ceniłam sobie rozmowy z Tobą o SF - bo masz ogromną wiedzę w tym temacie.
Hm...właśnie straciłam wątek i nie wiem co to chciałam - wiekopomnego...?
To może wyszalnia i "jarząbek"?
)
Dzięki LA. Forum na pewno zyskało na Twoim pojawieniu się tutaj;)
I naprawdę mam nadzieję, że
maziek nie odpuści:)