Zwracam uwagę Moderatorów - nazwa wątku w Lemosferze wyświetla się raz jako "Pochodzenie Lema", a raz jako "DyLEMaty, poLEMiki, ...".
Czy da się naprawić ten drobny trouble?
Bo dwa posty (Kagana i liva) zostały przeniesione z dylematów bez zmiany tytułu - maziek zacytował post z tamtym tytułem i dlatego znowu wskoczyły dylematy - generalnie jest " Pochodzenie Lema".
Ok - zmienię tytuły w tych trzech postach i będzie bez bałaganu - tylko sorr - wdepnę do cudzych wiadomości.
Chyba po staremu było lepiej, podpięte małym drukiem na stronie głównej, ale mniej widoczne po wejściu w Hyde. A nie da się ich. gdyby już miało tak zostać, na dół?
E? Nie było ich na stronie głównej. Najpierw były w organizacji - nie na stronie głównej. A teraz są jako dział podrzędny - równy organizacji.
Na sam dół - można, ale wtedy będą działem podrzędnym w niemieckim forum albo trzeba by zrobić cały dział dla wyszalni. Dział czyli tak, jak są fora po...byłaby wyszalnia. To mi się wydaje zbytnim tym...ekshibicjonizmem?
Widziałbym te działy na samym dole polskiej sekcji forum.
No właśnie niżej w polskim już się ich nie da umieścić.
Ja myślałam o dziale podrzędnym w organizacji. Czyli głębiej, a nie niżej:)
Spróbuję - najwyżej się to poprzenosi - będziem latać z tymi skorupami aż się rozsypią;)
Mnie się podoba wyszalnia - nie obraża np. Horneta, który też napisał personalny list, ale jednak nie szaletowy - po prostu ulżył sobie, że mu kogoś brak:)
Zresztą - może ten list tam nie pasuje. Może po prostu szalet.
Ale przecież maziek też możesz zmieniać to i owo - więc ja zostawię jak jest, a dalej - używejte;)