Autor Wątek: Sprawy różnakie  (Przeczytany 898494 razy)

Sokratoides

• Gość
Odp: Sprawy różnakie
« Odpowiedź #315 dnia: Września 20, 2006, 03:29:35 pm »
No to się teraz  8-) z tych tortów nie wywiniecie, jak również i z... innych rzeczy uprzyjemniających świętowanie  ::)

A tak serio, to najlepsze życzenia z okazji urodzin Macrofungel (Everybody! Pay all respect to the mushrooms!), no i gratuluję forumowego stażu wszystkim świętującym  ::), przy czym specjalne gratulacje dla Terminusa  ;)

Rachel

• Gość
« Odpowiedź #316 dnia: Września 20, 2006, 07:29:51 pm »
Eeeh tylko czemu tak virtualnie tylko !  >:( Ja tam jestem za zwołaniem dżamprezy.

Jo tyż popieram, spotkanie w Krakowie by się przydało na przykład :D

Deckert

• Gość
« Odpowiedź #317 dnia: Września 20, 2006, 07:44:23 pm »
Ja się piszę!  8-)

CU
Deck

ANIEL-a

• Gość
« Odpowiedź #318 dnia: Września 20, 2006, 08:09:21 pm »
Macro, najlepsze urodzinowe!  [smiley=birthdays.gif] Sukcesów różnych i poważania na forum :)

Mieslaw

• Gość
« Odpowiedź #319 dnia: Września 20, 2006, 09:18:28 pm »
Heej, mogę się nazywać Miesław!  :D Niech żyje update forum! niech żyją polskie znaki!

Pamiętam jak kiedyś niektórzy grozili mi krupniokami itp...  ;) No, to teraz już nie macie się do czego doczepić  ;D

maziek

• Gość
« Odpowiedź #320 dnia: Września 20, 2006, 09:26:39 pm »
Miesław, władza się może zawsze doczepić... Takoż i wesz ;D

Deckert

• Gość
« Odpowiedź #321 dnia: Września 20, 2006, 10:24:55 pm »

a Ci co mówią ni, też mogą się przyczepić....  ;D ;D

CU
Deck

Rachel

• Gość
« Odpowiedź #322 dnia: Września 21, 2006, 05:38:51 am »

a Ci co mówią ni, też mogą się przyczepić....  ;D ;D

CU
Deck

Ci to w szczególności ;D

NEXUS6

• Gość
« Odpowiedź #323 dnia: Września 23, 2006, 02:07:04 am »
Spoznione, ale szczere! Najlepszego, Marcofungus!  :D

siddhartha

• Gość
« Odpowiedź #324 dnia: Września 26, 2006, 01:02:02 pm »
Witam wszystkich lemologiczno-futurologicznych forumowiczów. Jako wielbiciel i stały prenumerator Opera Omnia Tichiana, z radością odkryłem niedawno owo miejsce złotymi myślami płynące, obfitujące w MYŚL tyleż płodną co antykoncepcyjną czasami, lecz jakąż radość sprawiającą tym, którzy chcą BYĆ.

Mam nadzieję, że częściej będę gościć w waszym szacownym gronie lemologów zapoznanych i takoż prześwietnych. ::)

pzdr

siddhartha :D

PS. Życzenia dla wszystkich świętujących cokolwiek, co świętować można... ;D

Falcor

• Gość
« Odpowiedź #325 dnia: Września 26, 2006, 02:25:34 pm »
Mam nadzieję, że częściej będę gościć w waszym szacownym gronie lemologów zapoznanych i takoż prześwietnych. ::)
Bardzo dobrze. Przy wejściu zostanie Ci przyznany numer służbowy, oraz mundur i pałka. Oczekuj na kolejny rozkaz z Matplanety  ;)

Pozdrawiam.

Podszyszkownik Falcor 8-)

Terminus

• Gość
« Odpowiedź #326 dnia: Września 26, 2006, 02:29:52 pm »

Witam wszystkich lemologiczno-futurologicznych forumowiczów. Jako wielbiciel i stały prenumerator Opera Omnia Tichiana, z radością odkryłem niedawno owo miejsce złotymi myślami płynące, obfitujące w MYŚL tyleż płodną co antykoncepcyjną czasami, lecz jakąż radość sprawiającą tym, którzy chcą BYĆ.

Taaa, niskoprocentowa (jeśli chodzi o produktywność) para-purnonsensowna paplanina na tematy okołolemowskie jest naszym największym hobby i specjalnością, więc czuj się jakbyś trafił w najlepsze grono ludzi-czas-z-zamiłowaniem-marnujących. Choć, notabene, nie zaszkodzi conieco z Lema przeczytać, by mieć się czym od czasu do czasu podeprzeć, bo bez tego kończy się średnio różowo i nie ma się poważania wśród ludu. A zatem, Cyberiada w łapę, i marsz do Akademii Lemologicznej, kolego  Saibabo ::)

pzdr

My tez mamy taką nadzieję, wielu jest takich, co po jednym, dwu postach wymiękają, mam więc nadzieję że będziesz odstępstwem od reguły.
siddhartha :D
Takie imię zobowiązuje ::) Jeśliś jeszcze do tego z Gautamami spokrewnion, to śpieszę kłaść wieńce kwiatów...
PS. Życzenia dla wszystkich świętujących cokolwiek, co świętować można... ;D

Ooo, a że można świętować wszystko, to usprawiedliwia nasze nieustające upojenie alkoholowe ::)
Ot, życie życie.

pozdrawiam
Terminus
[/color]

siddhartha

• Gość
« Odpowiedź #327 dnia: Września 27, 2006, 09:41:57 am »
Prześwietne dzięki za słowa zachęty niechybnie podnoszące na duszy. Z przyjemnością też po raz n-ty powrócę do kolegów Trurla i Klapaucjusza, którzy wraz z Pirxem i Ijonem Bladonem wychowywali mię od kołyski, podając przepis na tworzenie mgławic tudzież innych pomniejszych artefaktów, wskazując drogę ku gwiazd poznaniu, ucząc, że świat nie zawsze jest taki jakim się wydaje, że tak naprawdę jesteśmy jedynie fluktuacją próżni, która wydarła nas ze swych trzewi mając zgagę po imprezie...
Tak czy owak pozostaje pustka jeno, która wszechogarnia... :-[

Uff ale sobie popisałem, ale przynajmniej moiło jest mieć świadomość, że jest we wszechświecie ktoś, kto może to przeczytać i przedyskutować, nie odwracając się i nie kpiąc, że z Lema zna tylko Bajki Robotów (któe musiał czytać w szkole) i że mu się to nie podoba bo to bajki bo o jakichś robotach a w ogóle o co chodzi ...

no dobra już skończyłem, chciałem się tylko trochę pożalić  :'(

pełen szacunku dla inności w odmienności i jedności w różnorodności
siddhartha

dzi

• Gość
« Odpowiedź #328 dnia: Września 27, 2006, 11:11:10 am »
Haha ej ale jestem glupi.
Wiecie, na forum wchodzilem tak ze mialem w historii zapamietanego bezposredniego linka. No i od czasu zmiany forum co klikne to nie dziala. No i myslalem ze sie cos wywalilo przy updacie i nie ma kto naprawic.

A dzis mnie oswiecilo i wszedlem przez glowna strone  ;D

Terminus

• Gość
« Odpowiedź #329 dnia: Września 27, 2006, 11:22:47 am »

Haha ej ale jestem glupi.
Wiesz, te rzadkie okazje, kiedy się zgadzamy, napełniają mnie wiarą w moc naszej przyjaźni.  
Wiecie, na forum wchodzilem tak ze mialem w historii zapamietanego bezposredniego linka. No i od czasu zmiany forum co klikne to nie dziala. No i myslalem ze sie cos wywalilo przy updacie i nie ma kto naprawic.

A dzis mnie oswiecilo i wszedlem przez glowna strone  ;D

No, to lepiej późno niż wcale, ja już stawiałem na Tobie drugą krechę, co razem dawało krzyżyk ::)

Pozdrówka[/color]