Maźku, MODERATORZE,
Moim zdaniem osoby rozpowszechniające kłamstwo smoleńskie nie powinny mieć wstępu na to Forum.
Napisałeś wprawdzie, że Ty (jako Moderator) tu tylko sprzątasz, ale Cię wkrótce potem Skrzat zdemaskował.
Pozbawiony maski, zachowujesz wszakże wolną wolę.
Moim zdaniem przynajmniej to niszowe Forum mogłoby (i powinno) być od nich wolne, ale, jeśli ma nie być, to odpowiedz mi, proszę, jakie formy demaskowania i zwalczania kłamstwa smoleńskiego są tu dopuszczalne?
Mam zamiar przez najbliższe dwa lata po KAŻDYM poście zawierającym kłamstwo smoleńskie wklejać obszerny materiał, opisujący rzeczywiste przyczyny katastrofy.
(Ponad dwadzieścia tysięcy znaków razem ze spacjami).
Trochę to będzie monotonne, ale skoro kłamcy smoleńscy setki razy powtarzają kłamstwo smoleńskie, to chyba nie ma innego wyjścia, niż regularnie i konsekwentnie powtarzać to, co oni pomijają całkowitym milczeniem.
Ponadto mam zamiar pod każdym postem kłamcy smoleńskiego (nawet, jeśli nie zawiera kłamstwa smoleńskiego, a kłamca wypowiada się na inny temat) wpisywać krótki komunikat:
„Uwaga: autor powyższego postu to kłamca smoleński”.
Na to oficjalne Forum Lema wchodzi chyba co najmniej około tysiąca osób dziennie.
Nie muszą czytać wszystkich wątków, ale powinni wiedzieć, że kłamcy smoleńscy są tu wpuszczani i którzy to.
Jeżeli powyższe działania są (będą/byłyby) sprzeczne z zasadami Forum, tak jak je rozumiesz i ma zamiar wcielać w życie to, bardzo Cię proszę, NAPISZ MI TO OTWARTYM TEKSTEM.
Jeśli miałbym zostać za jakiś czas usunięty z Forum za konsekwentne i systematyczne tępienie kłamstwa smoleńskiego i kłamców smoleńskich, to wolę już teraz sam pożegnać to, jak na mój gust, ZBYT gościnne Forum.