Q - nie sęk w tym, że to są cytaty - ale w tym, że ich długość przeszkadza innym.
Ostatnio nawet w wyklętym wątku muzycznym - cytowałeś obszernie.
Po prostu wymagaj najpierw od siebie - a nie wygrażaj innym - klepię to od paru lat.
Mam sugestię, że pomogłoby też powstrzymanie się przez Ciebie od komentowania każdego wpisu, rozwalania tych samych kwestii po wielokroć - inaczej nie wyjdziemy z tego wątku - a on nie jest celem tego forum.
Polskie Radio - niestety serwis się popsuł - kompletnie. Już tam nie pracuję;)
Z grubsza - zgadzam się z
Cetarianem.
Uważam, na tym tle, że – skoro dobrowolnie zostałaś Yabbą – Twoim obowiązkiem jest również ochrona praw człowieka.
St - ubawiłam się - serio:)))
Jak najszybciej skontaktuję się z Amnesty International - trzeba nawiązać współpracę - zanim zostanę oskarżona o łamanie ww;)
Poważnie: a Twoim obowiązkiem - jako forumowicza - jest stosowanie się do zasad obowiązujących na tym forum.
Stąd jeśli jesteś proszony - wielokrotnie i przez wielu użytkowników - abyś nie wstawiał swoich komentarzy typu: zaraz wracam, nie wyrażał w każdym wątku (tak - zauważyłam - od kliku miesięcy - wbrew temu co tutaj zostało napisane - ograniczasz się) swoich opinii typu: Olkapolka jesteś zielona itp. - stosuj się do tych próśb.
Oczywiście, że możesz założyć swój wątek i w nim umieszczać posty w tematach, o których wspomniałeś.
Więc nie informuj nas, że idziesz w miasto - tylko go załóż.
Ok - ględzimy jak stare baby (nie obrażając...).
Pytanie z trochę innej beczki: czy w tym silniku forum jest możliwość ograniczenia liczby postów na dobę (per użytkownik)?
Jest możliwe ustalenie odstępu między kolejnymi postami.
Dodam: zmiana dotyczylaby wszystkich użytkowników - raczej nie da rady ustawiać czasu każdemu z osobna.
Cetarian mnie wyprzedził - zgadzam się z jego postem.
Dodam tylko, że moderacja - ale nie nadgorliwa.
Co do zmiany czasu modyfikowania postów - zmieniłam (dziwne, zmiany chyba nie są od reki zatwierdzane) próbnie na 180 minut.
Proszę, sprawdźcie czy to działa.
Jak tak - to myslę, że można wydłużyć na więcej - ile?
Modyfikacja dożywotnia wydaje mi się ryzykowna - wpadnie gość - będzie dyskusja i zabierze swoje posty - dziury w całym zostaną. Hm?