Wg mnie w czwartym rzędzie od góry - obok 4, nad 5 będzie 3. 
Albo 9 
W tym samym "małym" środkowym kwadracie obok tej ww 3 będzie 6, ...
Dlaczego nie 5, względnie 7 ?
9 nie mogła być w tym środkowym kwadracie, bo była już podana w zadaniu - powieliłaby się. Podobnie 5 i 7 - już były.
Została tylko 2, 3 i 6 do wstawienia. A jedyną wspólną cyferką dla 5 kolumny i 4 rzędu było 3.
Psss...dla jasności: ja to rozwiązywałam wg schematu, że cyfry nie mogą się powtórzyć w rzędach i kolumnach, ale także w 9 mniejszych kwadratach.
Wygląda na to, że czcigodna śtuczna yntelegencja schrzaniła całą sprawę: w czwartej kolumnie występuje duplicatus casus - czwórka. A i w piątej i siódmej też - szóstka i jedynka odpowiednio 
Tak, dzisiaj odzyskałam wzrok;)
Zapodałam też to chatowi GPT - oszukiwał - zmieniał kolejność podanych cyfr albo przesuwał je. Nie potrafi prawidłowo odczytać tabelki - spróbuję mu przepisać te cyfry beztabelkowo, bo serio ciekawi mnie ilość rozwiązań.
Co prawda wiki podaje:
Jeśli liczba podanych cyfr w diagramie jest mniejsza od 17, to łamigłówka nie ma jednoznacznego rozwiązania[6]. Jednak nie wszystkie układy 17 cyfr zapewniają jednoznaczność rozwiązania – znanych jest tylko 49 151 takich układów[7]. stąd nasze sudoku powinno mieć jedno rozwiązanie, bo ma podanych więcej niż 17 cyfr?