Polski > Hyde Park

Polityczna Rzeźba

<< < (279/283) > >>

olkapolka:

--- Cytat: Smok Eustachy w Kwietnia 08, 2024, 02:37:06 pm ---Kaczor miał mieć 20%. Spytaj się Lisa.

--- Koniec cytatu ---
Uhm...coś ci się jednak pomyliło...o ile wiem - nikt tutaj nie zna Lisa, ani on tutaj nie zagląda, ani nawet na przestrzeni ostatnich lat nikt go tutaj chyba nawet nie cytował - więc nie ten kanał nadawczy.
Musisz głosić tryumfy (króla niebieskiego? :-\ )  przez inne kanały niż forum Lema.
Taże...sam się spytaj ::)

Smok Eustachy:
Doszliśmy do momentu tryumfu Targowicy, jeszcze tylko Insurekcja Kościuszkowska i koniec.
2. Oczekiwania końca kaczochodu były powszechne wśród Uśmiechniętych.
Tymczasem Palade wskazuje na 5 sejmików. podczas gdy miało być zero.
2. Żeby nie było że nie krytykuję kaczystów:
https://www.salon24.pl/u/smocze-opary/1370973,gen-tlumaczenia

EDIT:
Znowu Wyborcza uratowała Kaczorowi 4 litery, atakując Stanowskiego.
Pojawiła się dzięki temu w świadomości młodego pokolenia jako symbol obciachu, kłamstwa, analfabetyzmu, knucia, masturbacji, stręczycielstwa i wszelakiej intrygi. A nie istniała w owej świadomości w ogóle. A ponieważ jest ona tubą propagandową reżimu więc się jemu przykleiło.
Dodatkowo doszły debaty o CPK itp audycje. Raz że Kanał Zero ma zasięgi a dwa że przekaz został wzmocniony przez rozliczne tzw kanały komętary. Dodatkowo część młodych głosuje przeciw rządowi z zasady i zawsze.  Ciekawe że nikt tego czynnika nie uwzględnia?
Ewidentnie zatem wykończenie Stanowskiego stanie się priorytetem Tuska.
Kaczor ma zatem więcej szczęścia niż rozumu. Bardzo mu pomogła krytyka PiS na Kanale Zero, m, i, rozmowa z Ziemkiewiczem, gdzie ze Stanowskim zjechali kaczyzm.

Q:
Czyta się to jak raport ze świata alternatywnego (również językowo), w którym niekoniecznie chciałbym żyć  ;D.

Smok Eustachy:
Agora ma portal sport.pl gdzie szła reklama sts za reklama sts
 Portal plotkarski ma?

Q:
Nie wiem jak z reklamami (mam wyłączone, jak włączyłem pojawily się jedna drogeria i jeden bank), ale tekstów o STS w istocie trochę tam jest:
https://www.sport.pl/sts
Przy czym jednak nawet jeśli założymy, że Agora robi coś brzydkiego, i dlatego nie uznajesz jej za autorytet, nie tłumaczy to, czemu uznajesz za autorytet kanał Stanowskiego - w najlepszym wypadku czyniącego to samo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej