Polski > DyLEMaty

HAARP amerykanska tajemnica

<< < (3/6) > >>

Terminus:
-Teraz będę okrutny. Opowiem wam dowcip.
-Ten o gąsce Balbince?
-Ależ wodzu, co wódz!
-To ja dziękuję, postoję.

kolega premiera:
www.weather.one.pl - na tej stronie było sporo artykułów dziennikarza który drążył ten temat. Strony już nie ma. Pewnie nie jest to żaden spisek itd. itp. etc., ale nie ma. Facet miał wiedzę na ten temat w przeciwieństwie do Was prześmiewcy.
Was się tyczy, parafrazując: chociaż wiem nie dużo oraz czytam mało to wiem że jest najlepiej tak jak kiedyś bywało.
Jeśli chcecie coś napisać poza stertą forumowych frazesów warto zasięgnąć informacji żeby nie wyjść na durnia. Wiem, że tworzycie pewną społeczność i 98% Was chce się w tą społeczną przestrzeń dobrze wkomponować i zdobyć uznanie, ale większość nie musi mieć racji, co nie raz okazało się prawdą w długiej historii  świata.
HAARP może być używany jako broń. Nawet na forum ONZetu podniesiono ten temat chcąc zakazać Rosjanom eksperymentów z bronią typu HAARP.
Zresztą, pisać można wiele.
Co do 11 września, to dajcie spokój już z tą teorią spiskową że Ibn Laden zaatakował Stany Zjednoczone, bo jest to żałosne. Jesteście dzieciakami (niezależnie od wieku) fabryki medialno-propagandowej i prawdopodobnie większość Was skończy w stanie takim jaki reprezentujecie teraz: wegatatywno-konsumpcyjnym.
--
kiedyś była strona www.tajnedokumenty.com - zniknęła w tajemniczych okolicznościach. W dodatku okazuje się, że duży ruch generowali odwiedzający z witryn rządowych, w tym instytucji zajmujących się ogólnie pojętym bezpieczeństwem.
Ale co tam... Wam wystarczy telewizor z lejącą się na Was prawdą...

dzi:
zasmuciles mnie

nty_qrld:
żal

Sokratoides:

--- Cytuj ---www.weather.one.pl - na tej stronie było sporo artykułów dziennikarza który drążył ten temat. Strony już nie ma. Pewnie nie jest to żaden spisek itd. itp. etc., ale nie ma. Facet miał wiedzę na ten temat w przeciwieństwie do Was prześmiewcy.
Was się tyczy, parafrazując: chociaż wiem nie dużo oraz czytam mało to wiem że jest najlepiej tak jak kiedyś bywało.
Jeśli chcecie coś napisać poza stertą forumowych frazesów warto zasięgnąć informacji żeby nie wyjść na durnia. Wiem, że tworzycie pewną społeczność i 98% Was chce się w tą społeczną przestrzeń dobrze wkomponować i zdobyć uznanie, ale większość nie musi mieć racji, co nie raz okazało się prawdą w długiej historii  świata.
HAARP może być używany jako broń. Nawet na forum ONZetu podniesiono ten temat chcąc zakazać Rosjanom eksperymentów z bronią typu HAARP.
Zresztą, pisać można wiele.
Co do 11 września, to dajcie spokój już z tą teorią spiskową że Ibn Laden zaatakował Stany Zjednoczone, bo jest to żałosne. Jesteście dzieciakami (niezależnie od wieku) fabryki medialno-propagandowej i prawdopodobnie większość Was skończy w stanie takim jaki reprezentujecie teraz: wegatatywno-konsumpcyjnym.
--
kiedyś była strona www.tajnedokumenty.com - zniknęła w tajemniczych okolicznościach. W dodatku okazuje się, że duży ruch generowali odwiedzający z witryn rządowych, w tym instytucji zajmujących się ogólnie pojętym bezpieczeństwem.
Ale co tam... Wam wystarczy telewizor z lejącą się na Was prawdą...
--- Koniec cytatu ---

Uhm... to jest ostrzejsze niż papryczka peperoni !!! Chyba od dzieciństwa przebywałeś na łasce i niełasce stowarzyszenia "Połykaczy Śrubek", praktykujących jeszcze starożytną tradycję zapijania ich(śrubek) olejem silnikowym, trwając przy tym w ustawicznym, słonecznym uśmiechu. Praktyki te podyktowane były zapewne stworzeniem jednostek wyzutych całkowicie z poczucia tudzież wyczucia humoru i wytworzeniem w nich żelaznej postawy opartej na śmiertelnej powadze i poczuciu obowiązku. Wiedz jednak, drogi kolego premiera, że nie straszne są nam - lemiakom twe trwożne i zuchwałe słowa, bośmy jeszcze pierwiastek "weseleństwa", nie zanieczyszczony obcą, egzotyczną doktryną, zachować w sobie zdołali...

...A może to mnie brak poczucia humoru  :-/

P.S. Zanim zaczniesz prawić morały, napisz coś nowego od siebie, jeśli możesz. Chętnych do czytania na pewno Ci nie braknie.

Pzdr.,
SdS

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej