Polski > Hyde Park

Rosja, ZSRR, Ukraina...

<< < (241/244) > >>

xetras:
Znacznie dłuższa to wypowiedź a nie tylko tytuł.

maziek:
Ta, ja jego wypowiedź przeczytałem wcześniej w całości. Twoim zdaniem z całości wynika cos lepszego niż "I was told they made a mistake"?

xetras:
Nie o to chodzi.
Przecież zasoby ukraińskie zajęte przez moskali są sprzedane jakimś tam rotszyldom.
(Umownie)
Dlatego to ma być wieczna wojna o to kto ma mieć większe wpływy na tych terenach.

[Sorry, dla mnie urzędasy w tym premierzy prezydenci to jedynie figuranci i pacynki, których ktoś tam finansuje i którymi dyryguje się z zaplecza]

Trump się spóźnił w tej grze, karty już rozdane i niewiele zdziała.

Z tej wypowiedzi to on ma krytyczne stanowisko do tego co mu powiedziano.
Tak czy siak, nie ma wpływu na politykę brytyjskiego rządu.

Laik widzi jedynie propagandę medialną a nie realia.
Ustaleń zza kulis można się jedynie domyślać, a zapewne Jermakowi powiedziano, żeby nie dopuszczał do rozmów.
Chodzi o to żeby nie dopuścić do rozejmu. (Tym z tego gabinetu)
Niestety- kosztem Ukrainy.

Koszt ponoszą ludzie a ego mają oficjele...
PS.
Nie licz na rozwikłanie strategii inwestycyjnej internacjonalistów/bankierów/globalistów/kosmopolitów odnośnie posiadania aktywów w postaci kapitału ludzkiego lub innych ograniczonych zasobów, jedynie poszlaki wskazują na strategie graczy.

xetras:

--- Cytat: maziek w Kwietnia 16, 2025, 10:11:02 am ---Ta, ja jego wypowiedź przeczytałem wcześniej w całości. Twoim zdaniem z całości wynika cos lepszego niż "I was told they made a mistake"?

--- Koniec cytatu ---
Czyli wynika że niewiele a właściwie nic mu nie powiedziano.
Żalił się też o strasznosciach itd. ple ple ple.
Wynika że nie jest graczem w tej grze.
Nie ma swobody no to może tylko żale wyrażać, tak jak przeciętny Kowalski/Nowak, ...

maziek:
Jeśli masz rację, że chodzi o biznes tylko, to Trump powinien bronić interesów a nie je poddawać. A skoro postępuje przeciwnie to jego rotszyldem musiałby być Putin w tym ujęciu. A żalił się itd. - Putin też się żali, ile to ludzi ginie i przecież on też nie chciał, tylko faszyści go zmusili.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej