Warning: session_start(): open(/home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/.tmp//sess_d863f8f3fea4265ac526d58eb1756a17, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/www/forum/Sources/Load.php on line 2530

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/.tmp/) in /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/www/forum/Sources/Load.php on line 2530
Forum Nowej Fanstyki juz dziala!

Polski > DyLEMaty

Forum Nowej Fanstyki juz dziala!

<< < (2/4) > >>

Bladyrunner:

--- Cytuj ---Blady, na forum jest chyba z 20 wpisow, jak mozna juz oceniac poziom? :)

Update: W dodatku jak dotad pisaly 3 osoby :)
--- Koniec cytatu ---

Mówię tu raczej o moich przeczuciach, podobnej tezy póki co nie ośmieliłbym się oczywiście postawić. Poza tym mam tutaj nadzieję zostać w przyszłości mile zaskoczony.

Bladyrunner:

--- Cytuj ---To moze zarejestruj sie o mędrcze i podnies poziom? Oczywiscie o ile plebs jest godzien rozmowy z toba o erudyto, ktorego jak widze ego tupie nożka bardzo bardzo czesto...?
--- Koniec cytatu ---

Jak rozumiem (a może nie rozumiem) już sama nazwa niku "antyhipokryt" jest jakąś aluzją co do mojej osoby, lecz jak sam swoim postem udowodniłeś nie zjednuję sobie podobnymi opiniami publiki, a co za tym idzie zarzut zupełnie bez sensu. Reszta twojej wypowiedzi oparta jest na kompletnej nadinterpretacji tego co napisałem. Fakt iż nic mnie póki co nie zainteresowało w nowym forum i wyrażam (może niezbyt precyzyjnie) obawę, że całość pójdzie raczej w stronę forum wyborczej, a więc mnie nie zainteresuje, nie oznacza jeszcze, że uważam osoby piszące na nim za plebs. Najwyraźniej jednak dla oponenta wszyscy piszący na forum wyborczej są plebsem i stąd owo nieporozumienie.

dzi:
I jak tam Blady, zagladasz?

Pirx:
Ha! Przeczytałem cały wątek tym razem. ;D Blady, chyba trochę wtedy przesadziłeś.

Rachel:
Pirx aż boli jak czytam Twoje ostatnie posty i widzę, że idziesz na łatwiznę totalną :o
A tak się miło zapowiadało ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej