Polski > Hyde Park
no nie mogę...
dzi:
Wszystko zależy od zdefiniowania słowa "być" Q, znaczenie którego ludzie nauki obrali sobie wyjątkowo wąsko. Aktualnie nawet gdy się coś widzi to okazuje się że tego nie ma.
O, teraz będziesz mnie przekonywał że masz rację.
Q:
--- Cytuj ---Wszystko zależy od zdefiniowania słowa "być" Q, znaczenie którego ludzie nauki obrali sobie wyjątkowo wąsko. Aktualnie nawet gdy się coś widzi to okazuje się że tego nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Bo zawsze w grę wchodzic mogą złudzenia optyczne lub halucynacje (że o swiadomych oszustwach nie wspomne).
--- Cytuj ---O, teraz będziesz mnie przekonywał że masz rację.
--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie, za to powiem, że te spotkania z duchami mogą być prawdą (z subiektywnego punktu widzenia doświadczajacych w/w przeżycia), choć same duchy są złudzeniem.
maziek:
NIE NO NIE MOGĘ II
(zresztą wiąże się z duchami ;) )
Dostaliśmy zaproszenie na seminarium poświęcone budowie, renowacji i zabezpieczaniu obiektów sakralnych. Wśród uczestników rozlosowana będzie I nagroda (pomijamy milczeniem, jakaś pielgrzymka do Turcji czy gdzieś) oraz (UWAGA) 2 programy PARAFIA EWID2 do kompleksowej obsługi parafii (żeby było wiadomo, kto ile na tacę dał) produkcji firmy (UWAGA, TO O TO CHODZI W TYM PRZYDŁUGIM POŚCIE!) [size=14]ECCLESIA SOFTWARE!!![/size]
dzi:
Część ludzi się dziwi że księża potrzebują pieniądze na jedzenie że o prądzie nie wspomnę ;)
A może zwyczajnie nie zrozumiałem posta bo nie wiem co znaczy "ecclesia"...
Q:
--- Cytuj ---NIE NO NIE MOGĘ II
(zresztą wiąże się z duchami ;) )
Dostaliśmy zaproszenie na seminarium poświęcone budowie, renowacji i zabezpieczaniu obiektów sakralnych. Wśród uczestników rozlosowana będzie I nagroda (pomijamy milczeniem, jakaś pielgrzymka do Turcji czy gdzieś) oraz (UWAGA) 2 programy PARAFIA EWID2 do kompleksowej obsługi parafii (żeby było wiadomo, kto ile na tacę dał) produkcji firmy (UWAGA, TO O TO CHODZI W TYM PRZYDŁUGIM POŚCIE!) [size=14]ECCLESIA SOFTWARE!!![/size]
--- Koniec cytatu ---
Toś Ty prawie że Klient PANABOGA ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej