Polski > DyLEMaty

Jesteśmy przerażeni!!!!POmocy!!!

(1/6) > >>

Zizia:
Dzisiaj zapoznaliśmy się ze 'Światem na krawędzi'i żałujemy...wydanych pieniędzy,choć w istocie była to niewielka cena za poznanie Pana Lema-jeśli treść owa jest wykładnią jego poglądów.
Książkę tę otrzymaliśmy z dedykacją-(...)żebyście do mądrych rozważań mogli zajrzeć(...)-'mądrych'z przekonaniem skreśliliśmy.A co Wy na to?Piszcie...

Bladyrunner:
Niestety książki nie czytałem, więc przynajmniej w tej kwestii wypowiadać się nie będę, ale zachodzę w głowę jakiej to pomocy tak bardzo potrzebujecie? Daliście tyle wykrzykników, że myślałem, iż co najmniej trzecia wojna światowa wybuchła.

Zizia:
Wojna to raczej mało powiedziane :o
Słowa Lema są po prostu przerażające.
Przeczytaliśmy dopiero kilka rozdziałów,ale...internet jest zły,Rosja też,Amerykanie wspaniali...No i ta pobieżność sądów...Czy Lem jest rzeczywiście takim człowiekiem?

Bladyrunner:
Czy mówiąc o rozbieżności sądów masz na myśli, że kiedyś Lem lubił Rosję, a teraz woli Amerykę?

Zizia:
Niekoniecznie...Świat przecież nie jest nigdy czarno- biały!!!Jak człowiek, który ma trochę oleju w głowie może zachłystywać się Ameryką?Może brak mi tolerancji,ale tak mnie te kilka rozdziałów zniesmaczyło...  :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej