Polski > Prezentacje maturalne

[M] Maturzysta prosi o pomoc

<< < (2/5) > >>

dzi:
no wlasnie, rozwin wiec wypowiedz i pomoz chlopakowi :)

michal1986:

--- Cytuj ---
w ogole to jak mozna sobie wybrac temat na mature...

--- Koniec cytatu ---

Ja piszę nową maturkę ==> a tu jest wszystko możliwe ;)

A tak serio to mieliśmy do wyboru w szkole około 300 tematów - czas wyboru był do konca września br. i teraz szukając => może już ktoś kiedyś podobny temat klasyfikował i opublikował w internecie.  Ale nadal szukam. No i mam problem bo ja też zauważam, tylko że większość książek jest pisana zwykłym "potocznym" językiem (o ile można to tak określić) ==> Obecnie na nowo zacząłem czytać wszytskie już przeczytane książki Lema

dzi:
poprostu napisz to w tej pracy maturalnej a nie na forum :)

powtorze: w Polskim nie ma niewlasciwych rozwiazan, kazde jest wlasciwe; nie jest wazne co napiszesz, wazne jest jak napiszesz i tylko to ma prawo byc oceniane

skrzat:
GLENIANA ROON POWRACAJĄCA DZIŚ NAGRANIEM MIMORFICZNEGO REALU ODDAJE W ORATORIUM HOŁD PAMIĘCI RAPPERA KERXA POLITRY. TERMINAL DZIENNIK DONOSI: DZISIAJ W AMMONLEE PETIFARGUE DOPROWADZIŁ DO SYSTOLIZACJI PIERWSZY ENZOM. GŁOS ZNAKOMITEGO GRAWISTYKA NADAMY O GODZINIE DWUDZIESTEJ SIÓDMEJ. PRZEWAGA ARRAKERA. ARRAKER POWTÓRZYŁ SWÓJ SUKCES JAKO PIERWSZY OBLITEROWIEC SEZONU W TRANSWAALSKIM STADIONIE.

michal1986:
Może jeszcze mi troszkę brakuje do opracowania tego tematu :) ==> Nie wiem z czego to jest cytat :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej