Ja chory leze wiec wczoraj nie czytalem
Pomysl IMO wysmienity! Szczegolnie jakbysmy czytali Summe
Ja jednak jak to negat rzuce pare minusow, w sumie prawdopodobnie dotyczacych mnie glownie.
Gdybysmy czytali cos czego nie czytalem moglbym wejsc, wtedy jednak problemem mogla by byc dostepnosc ksiazki (no dobra, to jest maly problem), oraz to, ze wszystkie jakie mysle mnie Lema interesuja juz na polce mam.
Gdybysmy czytali cos co czytalem, to pewnie nie chcialo by mi sie czytac jeszcze raz
No chyba ze Summe
Chociaz tu tez przesadzam, pare jeszcze by sie znalazlo.
Jesli chodzi o terminy to mysle ze jak na wstepie Term napisal 50str/tydzien nie jest zle, wtedy np Summa poszla by w dwa miesiace a to nie jest jakis przerazajacy okres czasu. Wiekszasc ksiag poszla by w miesiac a to juz calkiem pikus
Ciekaw tylko jestem czy ja bym podolal takiemu tempu (prosze sie nie smiac!).
Ja na stanie mam:
Summa (dorysowalem serduszka na okladce)
Bomba
Okamgnienie
Glos Pana
Niezwyciezony
Solaris
GOLEM
Dialogi (przeczytane w polowie)
(od tej pory nieczytane)
Pamietnik
Cyberiada
Dzienniki
Odruch warunkowy
Prowokacja
Swiat na krawedzi
Bajki robotow
No, to czekam na rozwoj watku
A, i pees, jesli chodzi o osobny watek dla kazdej ksiazki to moim zdaniem nie ma co tu oceniac pomyslu bo jest to poprostu forumowa oczywistosc. Pamietajmy ze nie tylko my tu siedzimy i ze pojawiaja sie nowi, by uniknac balaganu i watkow typu "czy ocean jest fajny" nalezy miec watek dla kazdej ksiazki by to w nim rozpoczynac dyskusje stricte zwiazane z ta ksiazka. A ze leza nieruszane nikomu przeciez nie przeszkadza.
Jeszcze postpees. Glos Pana jakze popularny np. bym chetnie przeczytal jeszcze raz, co wiecej, wydaje mi sie ze wiele rzeczy chetnie bym tam przedyskutowal (dotyczacych teorii informacji).