dlaczego kiedy chcę kliknąć prawym przyciskiem myszy na odnośnik w Twoim poście (żeby go otworzyć w nowej karcie) on odskakuje w dół?! Na dodatek nie zdarzyło mi się to po raz pierwszy. Jakaś cenzura czy co?! Próba zatajenia?!!
Ja mam gorszy kłopot... Gdy chcę zacytować fragment cudzej wypowiedzi, nawet gdy zaznaczę ten fragment - w nowym poście pojawia się zacytowany... cały post i muszę go "okrawać" do rozmiaru cytatu ręcznie... (A może po prostu nie wiem jak zaznaczać bo nowy jestem ?)
Jeśli klikasz na przycisk quote cytowany jest cały post. Taki jest (chyba) mechanizm i nic na to nie poradzimy. Ostatecznie ręczne okrawanie nie jest złe.
Możesz jednak zadziałać w inny sposób. Zaznaczasz jakiś fragment i kopiujesz go. Pisząc post wklejasz to dodając na początku wyraz quote w nawiasach kwadratowych [] a na końcu, też w nawiasach kwadratowych, /quote . Wada jest taka, że nie pojawia się wtedy autor, data ani godzina. W taki sposób zacytowałem Twą wypowiedź poprzednim razem. Metoda przydaje się do drugiego cytatu w ramach tego samego posta.
4 (posty do 500)