Tyle samo co na odnawialne przybory do golenia - chętnie wydałbym na krem usuwający zarost raz na zawsze. Krem na wyłysienie męskiej twarzy, żeby była taka jak u kobit.
Golenie jest niezbędne, żeby człek nie wyglądał jak dzik bagienny, ale żmudne i męczące. Uważam, że wynalazca takiego preparatu szybko zbije na nim światową fortunę.
R.
pjes [06.04.20]: Polska z marną niespełna setką okołokoronawirusowych śmierci (0,0002%) wciąż jest na dwudziestym którymś miejscu na świecie, wobec prawie 16 000 we Włoszech (0,026%), ponad 13 000 w Hiszpanii (0,027 %) i ponad 8 000 w USA (0,002 %). W liczbach bezwzględnych czwarta jest Francja, piąci Brytowie, szósty Iran, a Chiny siódme. Na dziesiątym miejscu są Niemcy z niespełna półtora tysiącem zgonów.
Sprawdź liczbę ludności, policz procenty, znaj proporcją mociumpanie, i tak czy inaczej nie wychodź z domu.
pjes II: przeczytałem gdzieś, na pewno dzisiaj (a dziś w rękach miałem tylko rzeczoną "Sławę i chwałę", czyli listy L-K), że kilkadziesiąt lat przed Mistrzem ktoś napisał recenzje z nieistniejących książek, ale teraz nie mogę znaleźć, gdzie była ta informacja.