Znajomy hydraulik co się zna na rzeczy uświadomił mnie:
1. Janas jest #&*&)(*??>>
<<~~~""}{|+__!!!!!
a) nie wystawił Frankowskiego, Dudka i paru innych,
którym zawdzięczał awans do mistrzostw bo agenci młodych słabszych piłkarzy przyszli do niego i powiedzieli: ten a ten jest wart x euro. Jak zagra i go zobaczą będzie wart x+ 500 000 euro no i gdy go sprzedamy to znajdzie się z tego 100 lub 50 tys dla Pana Trenera (nie testuje się nowych na takiej imprezie)
b) eksperymenty Janasa: ciężki trening tuż przed turniejem stąd piłkarze ociężali, zmęczeni; testowanie jakichś głupkowatych ustawień 5:4:1 przed mistrzostwami; zła atmosfera; MRUKOWATOŚĆ trenera-On w ogóle nie mówi (po polsku), trudno więc by zjawił się na konferencji prasowej. Jeszcze by Go zapytali o co po angielsku a po 5-letnim pobycie we Francji ni be ni me nie parlewu.
c) podczas meczu nie reagował na to co się dzieje na boisku. Po przerwie też nic nie zmienił. Jak On ma co nauczyć piłkarzy jeśli nie mówi. Niemowa ././1`90!~_++_"::!!!
d) Jego żona się poznała na tym "//.,<>=-0!~`%$'!!!": odeszła i puściła Go z torbami (wyprocesowała sporo majątku)
e) gdyby nie Janas mogli zagrać lepiej. W końcu 3 m-ce przed mistrzostwami wygrali z Ekwadorem 3:1 z palcem w *****
opracowano na podstawie wykładu pana hydraulika-byłego piłkarza
Pan Andrzej (hydraulik) nie może dojść do siebie po meczu z Ekwadorem mimo samotnego pobytu na rybach.
Teraz to i mnie zaczęło się udzielać: grdyka mi chodzi i krew jasna zalewa