Yyyyy a jak chcesz to zrealizowac?
Nie mam pojęcia, bo w wyniku swej ignorancji nawet nie wnikam...
Ja bym proponowal rozmawiac jedynie o cechach ktore da sie wprowadzic stosujac darmowe dostepne enginy, a najlepiej o tych ktore nie wymagaja zmiany enginu...
...i nie wiem, które zmiany mieszczą się w dozwolonym przedziale propozycji;) Napisałem co napisałem, bo miałem kiedyś przyjemność być użytkownikiem takiego "rozdrzewionego" forum i, w moim odczuciu, taka formuła sprawdzała się lepiej. Skoro jednak zmiana w tym elemencie byłaby niemożliwa do zrealizowana to trudno, wcześniej tej świadomości nie miałem, próba nie strzelba i takie tam...;-] No, ale poza możliwością praktycznej realizacji byłem też ciekaw reakcji innych, wieć abstrahując już od nieszacowanych nawet przeze mnie trudności technicznych, wypowiedzi typu:
Często w jednym poście odpowiada się kilku osobom po kolei na różne sprawy, więc to rozwiązanie również najlepsze nie jest.
Można powiedzieć, że wszystko ma swoje plusy i minusy... Ale dla mnie w tym przypadku minus nie zaistniał - nie odczuwałem bóli, z powodów jakie podałeś. Może to po prostu kwestia gustu:-? Przyzwyczajenia? Nie-do-końca zrozumienia się?
W sumie mało to istotne, więc chyba wąteczek umrze śmiercią naturalną... Beep... Beep... Beeep... Beeeeeeeeeeeee...;-]