Polski > Akademia Lemologiczna
Akademia Lemologiczna [Organizacja]
Deckard:
Jeszcze coś na temat organizacji, bo trzeba uściślić to co wcześniej napisałem.
1. Dnia 06.06.2005 rozpoczynamy dyskusję na temat pierwszych 50 stron Głosu Pana.
2. Tego dnia, lub dzień wcześniej, Terminus założy wątek "Głos Pana"
3. Niektórzy z nas pewnie będą czytać szybciej, tzn. mają więcej czasu itp... ale, nie opisujcie wniosków, które nasuwają się Wam z kolejnych, nieznanych pozostałym stronic książki. Zapiszcie sobie i zaczekajcie do kolejnego terminu, czyli do 13.06.2005 itd...
4. Niezależnie od omawiania Głosu Pana, w wątku Akademia Lemologiczna będziemy zastanawiać się nad kolejną książką. W ten sposób zawsze będziemy mieć czas na znalezienie książki.
Edredon:
Osobiście wstępnie wybrałbym coś mniej "wprost-probLEMowego" jak już sugerowałem, typu Eden, Powrót z Gwiazd, Niezwyciężony czy wręcz Astronautów. Książkę b-ej zbliżoną do zwykłego nurtu SF i jakoś "łatwiejszą".
To jednak sprawa, w gruncie, drugorzędna, CO, ważne raczej JAK. Ustalone więc: Głos Pana.
Świetnie jest :)
dzi:
Ja tam lubie "trudniejsze" ;)
Sokratoides:
No to wio! :) Jutro zatem do biblioteki marsz(przynajmniej w moim przypadku) i zacznie się zgłębianie "Głosu Pana".
Jak napisal Bladyrunner: "diabel tkwi w interpretacjach" ;), więc kto wie do jakich wniosków po lekturze dojdziemy...
dzi:
A ja znalazlem kolejny minus.
Dokladam sobie obowiazek jakby te co mam bylo za malo ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej