Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
DyLEMaty / Odp: AI - przerażająca (?) wizja
« Ostatnia wiadomość wysłana przez maziek dnia Dzisiaj o 05:52:27 pm »
zobacz to
https://x.com/lukas_m_ziegler/status/1942485015536759232
E tam, to jest dopiero tendencyjne. Roboty mogą być dużo (wielokrotnie) szybsze, precyzyjniejsze i silniejsze od człowieka, takie roboty stworzono dawno i nie jest obecnie żadnym wyzwaniem skupić wymienione 3 cechy w dowolnym natężeniu w robocie (w przeciwieństwie do człowieka). Większość ludzi ma problem z przecięciem tego "pionowego knociska", bo trzeba nadać ostrzu dużą prędkość - robot nie ma z tym problemu. Ani z trafieniem w zadany punkt (zwłaszcza, że jest zamontowany do podłoża). Pozostaje oczywiście zaprogramowanie ale u licha nie do takich prostych w sumie czynności programuje się roboty, nawet jeśli z użyciem "motion capture". Ukryta reklama YASKAWA ROBOT ;) .

a poza tym, dałeś tendencyjny fragment. zobacz - gola strzelili!
A pewno, że tendencyjny ;) .
2
Hyde Park / Odp: Kwiz
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lieber Augustin dnia Dzisiaj o 05:39:16 pm »
PS właśnie LA, Tobie i tak należy się gwiazda z brylantami i mieczami za sam fakt, że jesteś w stanie w ogóle coś takiego w obcym języku czaić.
Rozgwiazda z buraczkami i mięczakami mi się należy, ot co.
Niemniej - dzięki za miłe słowa, maźku ;D
4
DyLEMaty / Odp: Polska w kosmosie!
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Q dnia Dzisiaj o 04:05:57 pm »
Teraz to już naprawdę Polska w kosmosie! ;)
5
« Ostatnia wiadomość wysłana przez maziek dnia Dzisiaj o 09:13:21 am »
Flamaster genialnie rozwikłałaś :) .

PS właśnie LA, Tobie i tak należy się gwiazda z brylantami i mieczami za sam fakt, że jesteś w stanie w ogóle coś takiego w obcym języku czaić.
6
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Smok Eustachy dnia Dzisiaj o 01:55:03 am »
Mętnie się tera tlumaczy
7
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lieber Augustin dnia Lipca 08, 2025, 11:40:28 pm »
Nie wiedziałem, dzięki  :)
8
« Ostatnia wiadomość wysłana przez olkapolka dnia Lipca 08, 2025, 11:28:41 pm »
Wszystko git, ale ani w ząb nie kapuję, co to za kochanek gawędka?
Kim jest ów gawędek, względnie czyje są kochanki? ;D
I dlaczego flamaster? :-\
;D
Kochanek - a właściwie kochanka to flama...do rysowania flamaster. Załatwiony trzon "flama".
Gawędek okazał się astrem:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Aster_gaw%C4%99dka
Flama-aster:)
[już widzę jak to rozwalam po ukraińsku...]
No cóż, wyłazi ślepota, patrzyłem i patrzyłem i zdawało mi się, że to rzeka, ale coś mi nie grało, zdjąłem bryle i z bezpośredniej odległości wyszła mi rzelka, przy czym przez wrodzoną dysortografię w chwili uniesienia nie załapałem, że "żel" się pisze jednak, na ogół, przez "ż"...
To i tak nieźle - ja myślałam, że tam jest "rzeka" źle wydrukowana/zamazana...dopiero jak ty zacząłeś z żelkami to po powiększeniu/zdjęciu/założeniu( ww bryli) zobaczyłam kreskę :D

9
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lieber Augustin dnia Lipca 08, 2025, 11:24:14 pm »
Też myślałem, że kreska pionowa to litera L, a okazało się, iż to tama na rzece.
Cóż, sprytny pomysł...
10
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Q dnia Lipca 08, 2025, 11:21:58 pm »
Strony: [1] 2 3 ... 10