Warning: session_start(): open(/home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/.tmp//sess_640a2bea50eaad46d1bc9a4c91be3531, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/www/forum/Sources/Load.php on line 2530

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/.tmp/) in /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/www/forum/Sources/Load.php on line 2530
[M] Astronauci - bohaterowie

Polski > Prezentacje maturalne

[M] Astronauci - bohaterowie

<< < (2/3) > >>

Terminus:
Ech no oczywiście że się nada. Jeśli chodzi o charakterystyki postaci, przejrzałeś temat "Akademia Lemologiczna [Astronauci]" ? Akurat ten odcinek Akademii się nie udał, bo wszyscy zasnęli nad tą książką z nudy, ale trochę informacji może tam się znaleźć.

pirxowa:

--- Cytuj ---
duh, przepraszam bardzo ale nie wiem jak sie pisze Noble'a... moze Nobble'a Nobla (spolszczone).

Nie na tym chcialem sie jednak skupic ;)
--- Koniec cytatu ---

Jesteś słodki...

--- Cytuj --- gdy spojzalem na tematy prac maturalnych
--- Koniec cytatu ---

Deckert:
Jeśli dobrze pamiętam, to statek kosmiczny w Astronautach nazywał się Kosmokrator a nie Kosmokreator - poprawcie mnie jeśli się mylę.

CU
Deck

pirxowa:
No co tu dużo gadać. U mnie ten gość wyleciałby z matury z pałą.
Wątpię czy do maja coś mu się poprawi.
:P

Terminus:
Heh może po prostu źle mu idzie pisanie na klawiaturze. Taki "syndrom błąkających się palców" itp.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej