Warning: session_start(): open(/home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/.tmp//sess_640a2bea50eaad46d1bc9a4c91be3531, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/www/forum/Sources/Load.php on line 2530

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/.tmp/) in /home/klient.dhosting.pl/ijontichy11/www/forum/Sources/Load.php on line 2530
[M] Prosze o pomoc speców

Polski > Prezentacje maturalne

[M] Prosze o pomoc speców

<< < (3/4) > >>

Terminus:

--- Cytuj ---Ja dorzucę jeszcze "Obłok Magellana".
--- Koniec cytatu ---

Hehe jak już tak jedziemy hurtowo to może tak: wszystkie książki Lema poza ,,Śledztwem", ,,Katarem", ,,Pamiętnikiem Znalezionym w Wannie", ,,Szpitalem przemienienia" i ,,Człowiekiem z Marsa" ::)

Prog:
Zgoda. Bo wyszła by z tego długa lista.

Hejduk:
Dobra książek juz kilka mam na reszte czekam az mi z merlin.com.pl prześla...chyba wiecej tytułów mi juz mnie trzeba:) a może macie jakiś ciekawy i orginalny pomysł na przedstawienie tego tematu przed komisją?  8)

Terminus:
Hoho, no nie będziemy odwalać za ciebie całej roboty ::)

Jak się kompetentnie przygotujesz, to pomysł na prezentacje przyjdzie sam. Zresztą, jeszcze nie przeczytałeś książek, nie wiesz o czym będziesz mówił, to jakże chcesz się przygotować... 8)

Lostris:

--- Cytuj --- a może macie jakiś ciekawy i orginalny pomysł na przedstawienie tego tematu przed komisją?  8)
--- Koniec cytatu ---

--------
Przywdziej pancerz Kurdela i gnaj z tematem na oslep  ;D  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej