Q
Naucz się mówić za siebie. Nie w liczbie mnogiej - ponieważ nikt Ci nie dał notarialnego (a nawet zwykłego) upoważnienia do takich wystąpień. Przynajmniej ja nie pamiętam.
Więc ja mówię za siebie - nigdy za jakąś urojoną administrację:
Nie można komuś narobić na wycieraczkę i to wielokrotnie - nazwać tego "awanturką" - wkleić 3 żółte buźki i uważać, że wszystko dobrze się skończyło.
Rozumiem, że pisząc to masz na myśli, iż odzyskałeś moda. To Twój cel, ale nie forum. Jakość Twoich wypowiedzi pozostaje poza konkursem - nikt nigdy w historii forum nie naubliżał tak innym osobom (zarówno publicznie, jak i w PM, mailach) - więc nie imputuj, że Twoje wystąpienia miały pozytywny wydźwięk - po prostu te chamskie regularnie zawieszały forum.
Owszem - po namyśle - może zmieniły: nie tylko ja wiem na co Cię stać.
Ponaginaliśmy się? Rozbrajasz mnie:)
Rozegrać? Nikt tutaj w nic nie grał - prócz Ciebie.
Skończyłeś swoją grę? Zobaczymy. Bo po cytacie w kanaliach-genitaliach: nie znać tego.
Wątek zostawiam otwartym - chociaż mam nadzieję, że sam z siebie się odklei - ponieważ jeśli ktoś będzie chciał zabrać głos w temacie - nie będzie zakładał kolejnych odsłon tego dramatu - bez korzeni. Forum raczej tego nie dźwignie.
Co do kwestii chłopskiej - pasuje do poradni językowej - jak najbardziej...zwłaszcza, że pojawiło się "ludztwo"
P.S. Dlaczego zamykasz ankietę? Przecież ludzie głosują.