Polski > DyLEMaty
HAARP amerykanska tajemnica
nty_qrld:
Mam w takim razie 2 pytania:
1. Dlaczego w takim razie Amerykanie nie zesłali Zarkawiemu i binLadenowi permamentnej sraczki, co zmusiłoby w/w osobników do zaprzestania działalności fanatycznej?
2. Gdyby ta "doskonała broń" istniała naprawdę, wtedy wszyściutko szłoby po myśli Amerykanom, nie potrzebowaliby wywiadu, a podczas II WŚ Stalin, Hitler i Roosvelt dostaliby schizofremii.
pzdr
Terminus:
Nie no n_ty, przecież to takie proste. Otóż Zarkawi, binLaden i reszta paczki nie istnieją. To spisek rządu amerykańskiego; mający na celu przejęcie zasobów ropy. Z kolei w WTC tak naprawdę nikt nie zginął - budynek był pusty, to była mistyfikacja, a strażacy, którzy w nim zginęli, tak naprawdę żyją w tajnym ośrodku na Florydzie.
Z kolei w czasie drugiej wojny światowej superboń przechodziła remont.
nty_qrld:
Terminusie przeczytałem sobie ten texcik ze strony zapodanej przez założycielkę topica. Tam został osiągnięty jeszcze wyższy poziom zmistyfikalizowania ;) . Wynika z niego, że dawniej ludzie byli doskonali, a za wszystkie choroby, wypadki, zmiany nastrojów, tendencje homosexualne, zwycięstwa sportowe, nawet przyciemnianie świateł w domu odpowiedzialny jest... oczywiście haarp. Przecież posiadacz takiej broni może praktycznie wszystko tak więc pani Gosia dostałaby już bana ;D na rozgłaszanie podobnych niesamowitości.
...szkoda słów...
pzdr
Terminus:
Trzeba by zainstalować taki HaarP w siedzibie PZPN, to byśmy nie tylko Anglikom, ale i Brazylii tyłki skopali ::)
źdbl:
Witam i bardzo przepraszam i jeszcze raz bardzo prepraszam,ale straszny ten wasz przyrząd.Sprawia wrażenie możliwego do realizacji... Jeszcze raz przepraszam,bo nie wiem co z górnikami?Ponadto skąd mam wiedzieć co będzie lepsze?Kapelusz z aluminiowej folii,czy też mo ze wygodniej będzie okeić parasol.Jak to powstrzymać?! przepraszam..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej