Polski > DyLEMaty
Autobusy i trolejbusy marki SOLARIS
Lech:
Czy dyskusja na temat ich zalet i ewentualnych wad jest dopuszczalna na tym forum? Nie wiem, czy jezdza one po Krakowie, ale na pewno po Warszawie. Ciekawe, czy "pisarz", jak to Lema okresla jego obecny sekretarz, jechal kiedys autobusem (badz tez trolejbusem, bo takie tez podobno sa i zdaje sie w samym Rzymie, a moze tez i na Krymie) marki SOLARIS? ;)
Pozdrowka! :)
LK
Deckert:
Taa, Solaris jest niczego sobie. Szkoda, że tak mało ich jeździ :(
CU
Deck
Lech:
Sa drozsze niz wysokopodlogowe, i tylko montowane w PL z czesci z importu... Ja tez moglbym takie autobusy robic, jakbym dostal taka pozyczke z Neoplanu jak Olszewscy, wlasciciele firmy te autobusy skladajace... A co z Lemem? Kiedy ostatni raz jechal autobusem czy tramwajem?
--- Cytuj ---Taa, Solaris jest niczego sobie. Szkoda, że tak mało ich jeździ :(
CU
Deck
--- Koniec cytatu ---
Deckert:
Nie ważne jak są drogie. Ważne, że są lepsze i wygodniejsze od Ikarusa, na którego jestem niestety skazany... heheh
CU
Deck
Lech:
Niestety, cena jest bardzo wazna. Czemu tak malo ludzi jezdzi Mercedesami klasy S, a tak duzo samochodzikami z silniczkami o pojemnosci ponizej 2l?
Pozdr. :)
LK
--- Cytuj ---Nie ważne jak są drogie. Ważne, że są lepsze i wygodniejsze od Ikarusa, na którego jestem niestety skazany... heheh
CU
Deck
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej