Polski > Organizacja forum

Szanujcie swoją karmę ;-)

<< < (6/8) > >>

Terminus:
Powiem Ci jak Polak Polce, nie przejmuj się, nikt na to nie zwraca uwagi :)
Admin znalazł taką opcję, i pomyślał, że włączy... tylko do niego możesz mieć zastrzeżenia.
Teoretycznie jest możliwe nawet, że ktoś ma tu konto, nie napisał żadnego postu, tylko
wali wszystkim codziennie po plusie lub minusie dla jaj. Who cares?

maziek:
Mi jest niezręcznie o tym pisac, bo jestem dokarmiany i jest to co by nie mówić bardzo miłe, ale ja bym to wyłączył. Wydaje mi się, że zostało to włączone w związku z pewną sytuacją na forum, ale ta sytuacja na szczęście uległa rozładowaniu. Nasze forum naprawdę jest wyjątkowe pod względem panujących na nim stosunków międzyinteligenckich, niezależnie od budulca tych inteligencji. Rzadko się zdarza, aby lepniak nie wlewał herbaty robotowi do portu olfaktorycznego, zas robot nie próbował lepniakowi wysuszyc oczu z wilgoci.

olkapolka:
Terminus i maziek dziekuje za przywrocenie wlasciwej ostrosci w spojrzeniu na/za kulisy forum;) (jednak ta anonimowosc...brrr;))

--- Cytat: Terminus w Kwietnia 09, 2009, 08:41:08 pm ---
Admin znalazł taką opcję, i pomyślał, że włączy... tylko do niego możesz mieć zastrzeżenia.

--- Koniec cytatu ---
Liczac na poczucie hum admina odpowiem cytatem:

--- Cytuj ---Szatan,szatan elektryczny - ten Kalkulator!Co za pieklo wyleglo sie w jego rozzarzonych drutach!
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: maziek w Kwietnia 09, 2009, 09:20:18 pm ---Rzadko się zdarza, aby lepniak nie wlewał herbaty robotowi do portu olfaktorycznego, zas robot nie próbował lepniakowi wysuszyc oczu z wilgoci.

--- Koniec cytatu ---

Parafrazujac : jak to jednak milo pomyslec, ze nie tylko czlowiek moze byc draniem;)
P.S. Who cares kojarzy mi sie z niezbyt przyzwoitym refrenem z piosenki Metallici;)

Terminus:
Adminem jest Tomasz Lem, by the way :)

Trzeba podkreślić - maziek ma rację, karma była wprowadzona jako remedium na spięcia na forum, spełniła być może pewną rolę, nie można tego wykluczyć. Nie krytykuję zatem za to nikogo. Teraz jednak - nie jest już tak niezbędna. Nie przeszkadza mi jednak.

olkapolka:
Hm...przyznaje:nie znalam tozsamosci admina.Z calym szacunkiem...nadal licze na jego poczucie humoru:)
Ja rowniez nikogo nie krytykuje za wprowadzenie systemu oceniania!Nic mi do tego.Zwlaszcza ze jestem tutaj nowa.Wlasciwie to jest mi obojetny.Jedynie chcialam zwrocic uwage ze jesli jest...to w moim odczuciu nie powinien byc zaplecowy.A jesli pomogl uporzadkowac forum to sam potwierdzil swoja przydatnosc:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej