Polski > Organizacja forum

Nowa strona Wasze opinie

<< < (2/5) > >>

Q:
Skoro krytykowanie strony jest ewidentnie wierzganiem przeciwko ościeniowi, to chciałbym tylko by nowa strona zachowała całą zawartość starej (te same teksty, fragmenty tekstów, zdjęcia i ilustracje) wzbogaconą o nowe treści. Dodawanie rzeczy nowych, ale bez usuwania niczego czym dotąd mogliśmy się cieszyć przeglądając stronę www.lem.pl.

Evangelos:
No to ktos (albo Maziek albo Q, nie pamietam juz kto), mial racje - admini wyboru nam nie pozostawia :)
Ja bym sobie tylko zyczyl, jesli moge wtracic moje skromne zdanie do tego, co powiedzial Q i nie w ramach domagania sie, ale raczej przywiazania do starego, zeby wszystkie artykuly i teksty z nieistniejacej juz lem.pl (po angielsku jeszcze dziala :) ) pozostaly niezmienione. Merytorycznie bardzo mi stary portal odpowiadal, a w jakiej formie to juz mi mniej robi roznice.
I ta sonda ktora ksiazka uwazam za ulubiona mi sie nie podoba - wybor jest malutki i wielu znakomitych pozycji nie ma. Wiem, ze nikt mi nie kaze glosowac, ale skoro juz pytasz :)

Q:
Może inaczej: sonda sama w sobie to pomysł b. dobry, ale lista pozycji powinna być dłuższa.

draco_volantus:
dalej jest 'DRACO' na stronie startowej, może być :D

w sondzie brakuje 'GOLEMA XIV', hmm

Q:

--- Cytat: draco_volantus w Sierpnia 03, 2008, 05:49:31 pm ---dalej jest 'DRACO' na stronie startowej, może być :D
--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D

--- Cytat: draco_volantus w Sierpnia 03, 2008, 05:49:31 pm ---w sondzie brakuje 'GOLEMA XIV', hmm
--- Koniec cytatu ---

A w sondzie braki, oj braki...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej