Polski > Organizacja forum

Przyszło nowe... olaboga laboga...

<< < (3/20) > >>

Miesław:
A mnie też się podoba  :)
Statystyki są świetne (z tym że datę rejestracji i posty na dzień mamy N/A  ;D).
Pasek na górze bardzo mi się podoba, a do kolorystyki, układu i tym podobnych trzeba będzie przywyknąć.

Na forum zawsze wchodziłem z "ulubionych" i dzisiaj przeżyłem pewne zaskoczenie (złowrogie 404 Not Found), trzeba będzie zmienić.

BTW: Phillip Dick zniknął z listy zakazanych.

Q:

--- Cytat: Miesław w Maja 09, 2008, 09:50:47 pm ---Statystyki są świetne (z tym że datę rejestracji i posty na dzień mamy N/A  ;D).
--- Koniec cytatu ---

No i nowe posty nam do statystyki nie przybywają... Zosdtał wynik przeniesiony z poprzedniej wersji Forum...

--- Cytat: Miesław w Maja 09, 2008, 09:50:47 pm ---BTW: Phillip Dick zniknął z listy zakazanych.
--- Koniec cytatu ---

I to jest dobra wiadomość, bo Philip K. Dick wielkim pisarzem był :).

(Choć pewnie nie raz jeszcze pomyślę o nim jako o "thingy'm" ;).)

maziek:

--- Cytat: Q w Maja 09, 2008, 05:59:49 pm ---ten avatar co Ci go siły grawitacyjne rozciagnęły to aby nie aluzja do Cylonów z oryginalnej wersji "BSG"?
--- Koniec cytatu ---
Pokonałem to. Ale co to BSG?

Miesław:

--- Cytat: Q w Maja 09, 2008, 10:11:16 pm ---
--- Cytat: Miesław w Maja 09, 2008, 09:50:47 pm ---Statystyki są świetne (z tym że datę rejestracji i posty na dzień mamy N/A  ;D).
--- Koniec cytatu ---

No i nowe posty nam do statystyki nie przybywają... Zosdtał wynik przeniesiony z poprzedniej wersji Forum...
--- Koniec cytatu ---
Trochę szkoda.

Zauważyłem jeszcze jedną zmianę - jeśli cytujemy post z obrazkiem, w cytacie pojawia się też obrazek, a nie - jak do tej pory - link do obrazka.

Jeśli zaś chodzi o design - wejdźcie sobie w profile a następnie w look and layout preferences. Można tam zmienić current theme - są 4 motywy do wyboru.

lilijna:
Tak. Trzeba będzie przywyknąć. Jedno podoba mi się bezsprzecznie: z dnia na dzień, przy tej samej ilości postów, awansowałam na Goda:). Ciekawym jest też to, że w części postów pojawiamy się jako użytkownicy, a w innych jako goście...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej