Polski > Organizacja forum

[Sprawy dotyczące funkcjonowania forum]

<< < (70/75) > >>

maziek:
Hurtowego sprzątania nie było, przynajmniej ja nic nie wiem o tym. Po tym jak skrzat wprowadził weryfikację wieku Lema przy zakładaniu konta ilość botów znacznie spadła, a większości nowych membersów ja osobiście nie akceptuję (bo mają maile typu 123ggfastmoney@...). Tak że musiałeś jakoś bokiem oberwać, ale jeszcze bardziej ciekawe, że samo przeszło, to mnie dziwi. Można prosto napisać do admina poprzez myk - założyć nowe konto i w podpisie napisać o co biega. Czytam teraz starannie aktywację nowych kont, właśnie w kierunku adresu mailowego i podpisu (czy aby nie stoi w nim darmowe laski na xyz.com). Nawiasem mówiąc wpuściłem przez kilka miesiący kilku czy kilkunastu nowych użytkowników, którzy mieli w miarę normalne maile, a w każdym razie nie sugerujące hurtowego zakładania - i żaden ostatecznie się był nie objawił na forum.

Q:
xetras (i zresztą wszyscy Przytomni) spisz sobie adresy mailowe do minimum jednej czy dwu osób z maintenance personnelu (są widoczne w profilach, o ile się nie mylę), na wszelki wypadek. Bo niechęć do zawracania głowy rzecz chwalebna, ale nadmiarowa w tym wypadku.
(Skądinąd jeśli o mnie chodzi, zawsze mnie można złapać PM-owo przez forum ST, tak jak kiedyś phoenixowicze wpadali tu dość masowo pytać o dalszy los tamtej strony.)

akond:

--- Cytat: Q w Lutego 10, 2025, 11:42:27 am ---xetras (i zresztą wszyscy Przytomni) spisz sobie adresy mailowe do minimum jednej czy dwu osób z maintenance personnelu (są widoczne w profilach, o ile się nie mylę), na wszelki wypadek.

--- Koniec cytatu ---
Adresy raczej nie są widoczne (ja przynajmniej nie widzę).

W Twoim profilu widzę tylko ikonkę koperty, pozwalającą na przesłanie maila za pośrednictwem forumowego endżina. Ale żeby tam się dostać, trzeba się wcześniej zalogować.

Q:

--- Cytat: akond w Lutego 10, 2025, 12:26:12 pm ---Adresy raczej nie są widoczne (ja przynajmniej nie widzę).
--- Koniec cytatu ---

Czyli chyba trzeba być minimum moderatorem, by je widzieć :-\

--- Cytat: akond w Lutego 10, 2025, 12:26:12 pm ---W Twoim profilu widzę tylko ikonkę koperty, pozwalającą na przesłanie maila za pośrednictwem forumowego endżina.
--- Koniec cytatu ---

Czy po wejściu w formularz wysyłania widać - z Twojego poziomu - adres? (Bo jeśli tak, da się go tą okrężną drogą skopiować)

akond:

--- Cytat: Q w Lutego 10, 2025, 12:38:00 pm ---Czy po wejściu w formularz wysyłania widać - z Twojego poziomu - adres? (Bo jeśli tak, da się go tą okrężną drogą skopiować)

--- Koniec cytatu ---
Nie, nie widać. Formularz ma 4 pola: Twój nick, mój adres mailowy, temat maila i treść wiadomości.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej