Polski > Organizacja forum
[Sprawy dotyczące funkcjonowania forum]
Q:
Podają adres mailowy przy rejestracji. Na jeden z tych maili (Conrada) wysłałem zapytanie łamaną angielszczyzną czy może jakoś udowodnić, że nie jest botem.
olkapolka:
--- Cytat: Q w Marca 13, 2024, 07:22:48 pm ---Podają adres mailowy przy rejestracji. Na jeden z tych maili (Conrada) wysłałem zapytanie łamaną angielszczyzną czy może jakoś udowodnić, że nie jest botem.
--- Koniec cytatu ---
Tak to nikt się tu nie przedrze ;D
Q:
Nieno, boty jednak - póki co - wypowiadają się trochę... botowato. Zresztą zakładam, że te najprostsze po prostu nie odpowiedzą na maila, i będzie (z nimi) spokój ;).
xetras:
Czy jest opcja żeby użytkownik widział swoje hasło?
Link do zrzutu ekranu:
https://photos.app.goo.gl/aUggA5qque2rQJhY6
(Jak widać na zrzucie jest to 8 znaków)
Mam je w pamięci tego telefonu, ale on jest już zbyt powolny (LTE). Korzystam zwykle z nowego (na 5G) od zeszłej jesieni ale nie mam na nim hasła do nicka "xetras"
Podmiana telefonu (przełożenie karty SIM) z G6 na G54 (Motorola) i stąd brak hasła a zawartość przepisać można tylko przez kabelek i stacjonarny komp.
Kabelka USB micro na USB C nie mam i chyba by nic nie pomógł.
maziek:
Z forum raczej nie wyciągniesz więcej, niż widzisz. Możesz kliknąć "zaloguj" nie wpisując hasła, to pojawi się pytanie "zapomniałeś hasła"? Żeby je odzyskać musisz znać mail, z którego się rejestrowałeś. Opcja dwa - w programie, z którego czytasz forum w telefonie powinien być menedżer haseł, z którego można je odczytać - np. w Chrome to jest "menedżer haseł Google" w ustawieniach. Opcja trzy, której się boję, gdyż nie ćwiczyłem - prawdopodobnie ja mogę zmienić Ci hasło. Tylko się bojam, że naplączę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej