Polski > Organizacja forum

[Sprawy dotyczące funkcjonowania forum]

<< < (3/71) > >>

Q:
Zasadniczo zgadzam się z Hornetem. Czyli: obecny kształt Forum mam za zadowalający/akceptowalny, ale - jeśli w ogóle reformować - kierunek wskazany przez liva wydaje się dość przytomny. Zwł. punkt 2.

Smok Eustachy:
I potem nikt nie będzie pisał, bo nie będzie wiedział do którego działu zakwalifikować.

liv:

--- Cytat: Smok Eustachy w Października 16, 2019, 03:27:43 am ---I potem nikt nie będzie pisał, bo nie będzie wiedział do którego działu zakwalifikować.

--- Koniec cytatu ---
;D
Aż tak nisko oceniasz piszących tu forumowiczów?

Smok Eustachy:

--- Cytat: liv w Października 16, 2019, 07:25:37 pm ---
--- Cytat: Smok Eustachy w Października 16, 2019, 03:27:43 am ---I potem nikt nie będzie pisał, bo nie będzie wiedział do którego działu zakwalifikować.

--- Koniec cytatu ---
;D

--- Koniec cytatu ---
To jest znany problem, opisany po wieloletnich doświadczeniach forumowych. Znalazłbym jeszcze jakiś cytat biurokratyczny z Lema ale późno jest.

olkapolka:

--- Cytat: liv w Października 16, 2019, 07:25:37 pm ---

--- Koniec cytatu ---
;D

--- Koniec cytatu ---
Ja chyba też - w tym siebie;)
Nie chodzi o niską ocenę, a o kryterium podziału: np. UFO to co? A religijna? A..a...a...:)
Nie sądzę by udało się utrzymać jakiś porządek - skoro teraz się nie da, a są tylko dwa worki.
Inaczej - nad tym można się zastanowić po prostym i wstępnym podziale, który nie powinien nikomu zburzyć  forum do jakiego przywykł.
Tzn - wg mnie - najłatwiej i najczytelniej zrobić coś na ten kształt:
Działy:
1) W miejsce "Forum po polsku" zrobić dział oLemowy - bez żadnych dodatków - żeby było widać, że jest to forum SL -  i nazwany jakoś odlemowo.
W tym celu wystarczy te okołolemowe wątki typu O Lemie napisano, zagrano, zatańczono itp. - umieścić w tym nowym dziale.
Z poddziałem o konkursach - tak, jak jest.
2) Akademia - zostawić.
3) To, co zostałoby z "Forum po polsku" (po przeniesieniu "lemów") - zostawić - żeby nie mieszać - tylko może nazwać jakoś?
4) Hyde Park - jak jest.

Ewentualnie później zrobić jakieś roszady między HP, a "forum po polsku" (może inaczej nazwanym?), ale bez wywrotki tego, do czego przyzwyczaili się wszyscy zaglądający tutaj.

Mnie chyba najbardziej zależy na tym dziale tylko o Lemie - w końcu to jego forum - a za często ginie pod innymi tematami - np. pod tym - dlatego pytałam czy nie powinien być w HP - albo właśnie w osobnym FPP:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej