1)
Te dopiski przy działach to chyba tylko didaskalia. Mogłem działać, mogliśmy, na wszystkich działach niezależnie gdzie kto przypisany.
Wiem, że te podpisy nie mają niczego wspólnego z uprawnieniami, że macie je we wszystkich działach, które były – nie byłam pewna jak z nowym. Ale oki.
To z tymi podpisami – dajcie znać co myślicie – czy zlikwidować je? Czy kogo tam i gdzie wpisać? Ja byłabym za FA i skrzatem, a ewentualnie w HP wpisać kogoś z nas.
2)
- Space i filmy S-f - D (a może połączyć?)
Też bym nie łączyła. Gdzie mają być - nie wiem, ale dla mnie (to subiektywne) filmy SF zawsze były "mocnym" tematem na forum - tyczyły spraw o których i Lem pisał - i zmieszać je z chwilówkami? Hm. Ja jestem za D.
A "Space" jest prawie parablogiem - HP?
Muzyka w HP - wiadomo.
3) Co do "właśnie" też zgłaszałam już wątpliwości - też "mocne" tematy forum:))
4)
Ale może ustaw mi ponownie widocznego Globalnego pod nickiem (teraz jestem skryto-Globalnym* i robię tam za Jurora**), bo trochę to głupio tak moderować na krzywy ryj .
i ciąg dalszy - w użytkownikach i tych podpisach jest mały bałagan.
Włączenie funkcyjności np. nie zmienia koloru, admin z Lemopedii jest moderatorem na forum itp. hece - o zmiany w ustawieniach personalnych nie pytałam skrzata - więc wolałabym tego nie ruszać. Chyba, że to wszystkim jakoś ciąży i zakłóca odbiór forum - to zapytam i przyjrzę się tym grupom, kolorkom itd.
5)
postulowałbym przerzucenie przez Ciebie (...) wątków hurtem do Dylematów, byśmy potem wyłuskiwali wybrane do Lemosfery.
Ok - przerzucę wątki do Dylematów, ale wszystkie, które będą mi się wydawały niezbyt związane z sednem Lemosfery, a potem z Dylematów do HP spadną te które wybierzemy, bo ten wybór zdaje się być trudniejszym:)
Żeby sobie w paradę nie wchodzić dam znać jak przeniosę te wątki, które wg mnie nie pasują do Lemosfery - sprawdzicie czy pasuje i pomyślimy dalej - hm?
6) DyLEMaty zmieniłam, a to:
I jeszcze, nieco z innej beczki: czy nie da się, korzystając z okazji, jakoś poprawić szukanie zaawansowane? Bo chyba nadal działa niezbyt dobrze...
Teraz chyba działa - jak nigdy
Ale faktycznie niezbyt dobrze - zgłaszałam to
skrzatowi - poprawiał coś - nie wiem czy da się ją namówić na lepszą współpracę. Jak ogarniemy remont i nie poprawi się, to zapytam:)
To spróbuję poprzenosić - a jeśli komuś coś nie pasuje, bo jego lubiony pokoik został przemeblowany - to zaraz pisać:)
Niestety - hurtowego przycisku do przenoszenia wybiórczo tematów (można cały dział) - nie znalazłam - chyba trzeba te wybrane na piechotę...może jednak pomożecie?