Polski > Hyde Park

O Lemie na forum "Wyborczej"

(1/4) > >>

Kagan:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=739729
Zaznaczam, ze nie ma mych postow na tym watku...

cichy_sympatyk:
ach moi biedni forumowicze, jakże wy jeszcze się wymęczycie i nadenerwujecie z powodu znanego na forum gazeta.pl Kagana. To co się dzieje teraz to jeszcze NIC. Obawiam się, że Terminus w dalszej perspektywie będzie jednak musiał podjąć kroki drastyczne względem obywatela Kagana, zobaczycie.

Kagan:

--- Cytuj ---ach moi biedni forumowicze, jakże wy jeszcze się wymęczycie i nadenerwujecie z powodu znanego na forum gazeta.pl Kagana. To co się dzieje teraz to jeszcze NIC. Obawiam się, że Terminus w dalszej perspektywie będzie jednak musiał podjąć kroki drastyczne względem obywatela Kagana, zobaczycie.
--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, ze me posty zostana po cichu usuniete a moj nick zabanowany... A ja i tak bede tu pisac, tyle ze z innych adresow i pod innymi nickami! ;)

cichy_sympatyk:
ha, ha, wiem Kaganie że jesteś nieustępliwy i jak cię drzwiami wyrzucą to wrócisz oknem. Będą tu jeszcze niezłe jaja.

Zapytam wprost Kaganie, czytałeś "Szczuropolaków" Redlińskiego?

Kagan:

--- Cytuj ---ha, ha, wiem Kaganie że jesteś nieustępliwy i jak cię drzwiami wyrzucą to wrócisz oknem. Będą tu jeszcze niezłe jaja.

Zapytam wprost Kaganie, czytałeś "Szczuropolaków" Redlińskiego?
--- Koniec cytatu ---

Nie ale widzialem film (zdaje sie "Happy New York"). W Australii na SBS TV! ;)
Musze Cie zmartwic. Nie jestem "szczuropolakiem". Jestem obywatelem Australii, obecnie pracuje w UE na prywatnej uczelni jako nauczyciel akademicki...
Sorry, ze nie spelnilem twych oczekiwan! ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej