Jeśli trzeba coś poprawić/przywrócić/przenieść - dajcie znać.
(mnie trochę ten tytuł "prezentacje maturalne" - może prace pisemne - bibliografia?)
Matury zostawiłbym w spokoju, jest dobrze tak, jak jest, ale jeśli już chcesz zmienić nazwę tego poddziału, to po prostu na matury, lub prace maturalne.
Kilka stron temu Q apelował, żeby zrobić z niego na powrót moderatora globalnego, nie widzę przeciwwskazań. Aczkolwiek, Olu, miej się na baczności, żeby przypadkiem nie pomylić guzików i nie uczynić Q administratorem, bo jestem pewien, że przy pierwszej lepszej okazji i dogodnym pretekście zrzuci Cię z konia. Miej to na uwadze.
Co do przepustowości forum, to jestem podobnego zdania, co maziek (maziek, wróć, prosimy!). Fora internetowe przeżywają jesień życia - wyjątkiem są te na platformie reddit - nic tutaj odkrywczego się nie wymyśli, złoty środek nie istnieje. Aczkolwiek, jeśli coś miało pomóc, to właśnie ostatnia przebudowa.
Poza tym, przykro to mówić, ale Lem i tematy, którymi się zajmował - podróże międzygwiezdne, kontakt z inną inteligencją, sztuczną, bądź obcą, nie rozpalają już umysłów przeciętnych Kowalskich, oni mają Big Brothera, pudelka itd.
Pozostają pasjonaci, tacy, jak my. Niestety, jest nas niewielu.