Polski > Hyde Park

Polski Support Elysium

(1/1)

arekrem:
 Rodzina silników Elysium pozwala tworzyć gry MMORPG z grafiką podobną do rmxp (no chyba, ze sobie sami narysujecie lepszą). Silnik jest zaprojektowany w Visual Basic 6...

Ostatnio wraz ze znajomymi zabrałem się do znacznego modyfikowania silnika, i dzięki temu powstaje Elysium Collapsed. Założyliśmy forum, na którym dowiecie się więcej o Elysium. Na forum będą m.in. tutoriale dot. programowania w VB6...

Na stronie można znaleźć Elysium Diamond w ver. 2.0, wkrótce będzie Elysium Collapsed.

www.collapsed.yoyo.pl

Pozatym, ktoś tutaj mógłby być wystarczająco zdolny do zrobienia gry w świecie Lema  ::)

Hokopoko:
Ja mógłbym zrobić planszową...  ::)
Z rzucaniem kostkami...

ANIEL-a:

--- Cytuj ---
Ostatnio wraz ze znajomymi zabrałem się do znacznego modyfikowania silnika, i dzięki temu powstaje Elysium Collapsed.
--- Koniec cytatu ---

Niezła nazwa, niezła... kto wam robi marketing? ;)

draco_volantus:

--- Cytuj ---Ja mógłbym zrobić planszową...  ::)
Z rzucaniem kostkami...
--- Koniec cytatu ---
ja kiedys zrobiłem JURASSIC PARK!  :D

Terminus:
Ja kiedyś pisałem muzykę do jednego shareware, który potem pojechał na jakiś konkurs w Londynie, coś tam nawet wygrał, sratatata, i tak zero chwały mnie przypadło. Próbowałem też pisać do XPand Rally Techlandu, ale z powodu jakichś tam technikaliów nie mogli tego odsłuchac... A tyrozki nie mom czasu ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej