Polski > Hyde Park
Czat
Falcor:
Po konsultacjach, w skromnym ale fachowym gronie, postanowiłem wyjść ze śmiałą koncepcją. Była ona podsuwana jawnie i ukradkiem przez parę osób z forum, aczkolwiek nikt nie odważył się podjąć ryzyka związanego z jej zaprezentowaniem. Ponieważ jestem odważny jak Stefek Burczymucha, to nie zamierzam chować głowy w piasek lub gdziekolwiek indziej. Proponuję więc:
Punkt pierwszy, paragraf pierwszy - umówić się kiedyś na wspólne rozmowy na naszym czacie, bo pusto tam jest niezmiernie. Godzinę i dzień można negocjować (może sobota, tak koło 2000?).
Dziękuję za uwagę i życzę sukcesów oratorskich.
Terminus:
20? Mojściewy! Dyć jo bych mógł, jako żywo! Jak zdonże, to byda! Dla mnie to zwyczajne, bo jak się smokinia nieraz o dom tyłkiem otrze...
i wszystko jasne.
A póki co.... mam dla was serdeczną radę i propozycję, zupełnie bez okazji.
Otóż tak, wszyscy w rządku, na kolana , maluczcy i
[size=48]PODZIWIAJCIE GENIUSZ MODERATORA!!![/size]
Bo to po prostu wypada ::)
ANIEL-a:
Oficjalnie i zgodnie z umową wyrażam podziw dla niezwykłej wprost odwagi Falcora, który wystąpił z tym jakże rewolucyjnym wnioskiem [smiley=tekst-toppie.gif]
Na wszelki wypadek wyrażam też podziw dla moderatora ;)
A poza tym, to sobota o 20 to mi zupełnie nie pasuje! Może lepiej w niedzielę, co...? Godzina może zostać, tylko dzień jest taki, no... imprezowy trochę ;)
Terminus:
Niedziela 20? Hmmm.... No hm... mię się to chyba nie uda, akurat będę w pociągu siedział :) Choć kto to wi. Może zdążyłbym na 'końcówkę'
Zresztą boziu, nie musi mnie być :) I tak nie moderowałbym :) hehe
Falcor:
--- Cytuj ---Może lepiej w niedzielę, co...? Godzina może zostać, tylko dzień jest taki, no... imprezowy trochę ;)
--- Koniec cytatu ---
Racja, nie pomyślałem o tym. To może w niedzielę, ale później (albo wcześniej), co by wszyscy zainteresowani mogli się zjawić :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej