Polski > Hyde Park
Od Kagana
Kagan:
Jutro wyjezdzam na conajmniej tydzien. Bede glownie w podrozy i nie bede mial czasu na to forum. Mozecie wiec mnie atakowac do woli...
chmura.:
niezrozumienie ze strony otoczenia jest zazwyczaj ceną za genialność... jak zwykle, coś za coś, kagan.
ch.
dzi:
--- Cytuj ---niezrozumienie ze strony otoczenia jest zazwyczaj ceną za genialność... jak zwykle, coś za coś, kagan.
ch.
--- Koniec cytatu ---
patrz GOLEM
;)
edit:
Kagan, Ty naprawde myslisz ze jestes najwazniejsza osoba na forum prawda? (znowu, patrz GOLEM ;) )
Kagan:
--- Cytuj ---niezrozumienie ze strony otoczenia jest zazwyczaj ceną za genialność... jak zwykle, coś za coś, kagan.
ch.
--- Koniec cytatu ---
Ostanim geniuszem, ktorego moglem widziec na wlasne oczy byl tow. Stalin (przynajmniej On tak o sobie sadzil). Innych nie widzialem (Einstein mieszkal po wojnie w USA, ale ze zmarl w roku bodajze 1955, czyli 40 lat przed ma wizyta za "Wielka Woda", to nie mialem przyjemnosci go zobaczyc, nawet z daleka). A ja zdecydowanie geniuszem nie jestem: za niskie IQ, za niski stan konta. Zyje ponad pol wieku i nawet glupiego miliona dolarow (australijskich!) nie odlozylem, nawet jak doliczyc domy i samochody... Finansowo jestem wiec zwyklym nieudacznikiem. Kalwin powiedzialby ze to wynik tego, ze Bog mnie nie przeznaczyl do wyzszych celow, a Pan Papiez (ten co tak ladnie postrafja polakuf i co mlodosc spedzil w Hitlerjugend) ze to kara za me niedowiarstwo i wysmiewanie sie z Troycy Przenajswietszej i Maryji Zawsze Dziewicy...
Kagan:
--- Cytuj ---patrz GOLEM
;)
edit:
Kagan, Ty naprawde myslisz ze jestes najwazniejsza osoba na forum prawda? (znowu, patrz GOLEM ;) )
--- Koniec cytatu ---
Bynajmniej. Ale na 100% jestem obiektem atakow (zreszta dosc niewybrednych) preferowanym przez wiekszosc forumowiczow... ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej