Autor Wątek: Akademia Lemologiczna [Organizacja]  (Przeczytany 622078 razy)

Q

• YaBB Moderator
  • God Member
  • Jego Induktywność
Odp: Akademia Lemologiczna [Organizacja]
« Odpowiedź #705 dnia: Stycznia 15, 2025, 09:42:11 pm »
Co konkretnie masz na myśli?
"Wśród wydarzeń wszechświata nie ma ważnych i nieważnych, tylko my różnie je postrzegamy. Podział na ważne i nieważne odbywa się w naszych umysłach" - Marek Baraniecki

Żuczek

• YaBB Newbies
  • **
« Odpowiedź #706 dnia: Stycznia 15, 2025, 11:52:09 pm »
Już czytając o Fiasku miałam wiele uwag- ale kim ja jestem żeby zwracać uwage? Zrobiłam nawet dokładne zestawienie (dotyczące tożsamości Marka Tempe) - ale nie chciałam nikomu nadepnąć na odcisk. Potem Eden- krótkie, łatwe i przyjemne. I znowu- ktoś to czytał? No i teraz wdepłam na wątek homomiłości. W "Powrocie". Owszem, jest tam coś- ale nie tam gdzie szukacie. Fcząsło mną. Mam po kolei napisać? Z tym że już odpuściłam "Fiasko" i musiała bym znowu szukać. Z "Powrotem" jestem na bieżąco- bo naprawde to sprawdzałam.  Teraz się odmeldowuje - 3-6 rano wyprowadzam kurdla na zabłocia.

Żuczek

• YaBB Newbies
  • **
« Odpowiedź #707 dnia: Stycznia 16, 2025, 10:18:10 am »
Dobrze, pomału zaczne odpisywać. Są dwie wersje- czytam papierowe wydanie, robie notatki i ew. wkładam karteczki. Wtedy jutro coś będzie. Druga wersja- sprawdzam w momencie odpisywania na konkretny temat- czyli moge zacząć już teraz. Wtedy moge coś pominąć, ale szybciej będzie. Nie bardzo chce mi się te wątki czytać jeszcze raz, będe pisać z pamięci i ew. sprawdzać czasem.
Gdzie to mam zrobić? Tj. pod którym wątkiem? Ten o homomiłości zawiera więcej błedów- jak ktoś miał czas by pisać i roztrząsać, a nie miał czasu przeczytać ze zrozumieniem? Ew. wrócić do tekstu?