Polski > Akademia Lemologiczna

Akademia Lemologiczna [Pamiętnik znaleziony w wannie, albo Zaczontek]

<< < (38/41) > >>

olkapolka:
Na zakończenie wątku (albo i nie;)

ja już nie wiem czy to ta Kasinka...wiele by wskazywało...drzwi znalazłam w Grecji...pamiętnika nie znalazłam - ktoś mnie uprzedził...ale ta wanna..."a million miles away" - sami zobaczcie:

liv:

--- Cytuj ---ja już nie wiem czy to ta Kasinka...wiele by wskazywało...drzwi znalazłam w Grecji...pamiętnika nie znalazłam - ktoś mnie uprzedził...ale ta wanna..."a million miles away" - sami zobaczcie:
--- Koniec cytatu ---
Taa...ona, jak zżelywa. I wzgórzem ma specyficzny kształt, jakby coś pod nim... Jakiś kurhan lub ...Gmach?
Kiedy wykopaliska?  ;)

olkapolka:

--- Cytat: liv w Styczeń 27, 2023, 11:28:25 am ---
--- Cytuj ---ja już nie wiem czy to ta Kasinka...wiele by wskazywało...drzwi znalazłam w Grecji...pamiętnika nie znalazłam - ktoś mnie uprzedził...ale ta wanna..."a million miles away" - sami zobaczcie:
--- Koniec cytatu ---
Taa...ona, jak zżelywa. I wzgórzem ma specyficzny kształt, jakby coś pod nim... Jakiś kurhan lub ...Gmach?
Kiedy wykopaliska?  ;)

--- Koniec cytatu ---
Nooo właśnie...obawiam się, że ktoś mnie uprzedził z wykopaliskami....po pamiętniku ani śladu, a teren wokół wanny zabezpieczony - jak widać... ::)

xetras:
Bydlę przez golenie się uspokaja.
Ot, taka ewolucja.

[Luźne skojarzenie]

Q:

--- Cytat: Q w Styczeń 08, 2023, 08:26:08 pm ---
--- Cytat: liv w Styczeń 08, 2023, 08:16:23 pm ---macie pomysł, kiedy to bohater spisuje ten pamiętnik? To wszak nie jest robota na 5 minut.  8)
--- Koniec cytatu ---

W dodatku - nosić przy sobie cały czas taki dowód obciążający? 8) No, ale, wiadomo - samobójca.
--- Koniec cytatu ---

A jednak - sam sobie fałsz zadam - istnieją ajenci sami się notatkami pogrążający...
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/list-rosyjskiego-szpiega-do-narzeczonej-bedziemy-spacerowac-po-st-petersburgu/249hw2b

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej